... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
oseldusan napísal:Ja som mal F10 aj A6 a trojka mi uplne postacuje.. (nemal som uz co ine v triede 5/A6/E kupit, preto som siel dolu). Trojka jazdi o 2 triedy zabavnejsie ako F10 (a o triedu menej zabavne, ako F20, ale to je asi tou velkostou auta...)Zial 3jka je pre mna mala. Pozeram teraz po X3, X4. Hlavne kvoli zene. Ved to poznate zenu a kvazi SUVcka.Stanley takze podla teba je F30 lepsia ako F10 ?
oseldusan napísal:nemam tu pribeh, len rozne posty po forach..Musim si pozriet zasa tvoj pribeh. Skoncil som ho niekde pri tom ako si si kupil audinu. Uz som nezaregistroval ze si ju predal . Inak vozil som sa vo vselijakych beznych autach ( bezne mysllim auta okrem Bentley Ferrari a podobne ) a BMW je BMW. Aj ked v poslednej dobe katastrofa.
blesk napísal:A6 posledna generacia 4G (ale pred faceliftom). 3.0TDI Quattro ...stanley: ktore sudi si mal po F10? co ti na nej priti F10 vadilo/pacilo sa? Inak sa vcelku cudujem ked si vnimavy k niecomu ako riadenie preco si auta pred kupou nevyskusas. (zatial som nesoferoval VW group auto ktore by malo uspokojive riadenie- su umelo tuhe, bez citu aj u modelov "S" a "RS") to ze do prichodu platformy B9 (nova A4) este sj neochotne zatacali je dalsia vec. Ale vsak aspon uz na vlastnej kozi vies ako sa veci maju:-)
oseldusan napísal:Tento problem badam aj ja. Kupoval som nove letne Goodyear RFT gumy na 18" BMW elektronoch a po cca roku a najazde ca.18000km mi manik v pneuservise prejde rukou po pneu a vravi ze su na <> a urcite pri jazde po nerovnostiach musi auto tancovat. Hmatom na nich citit akoby nerovnomerne vystupeny dezen, samozrejme pohladom absolutne v poriadku!Geometriu pravidelne nastavuju/kontroluju v Bmw. V pneuservise som vzdy pri aute. Skladujem ich v kancli. Rozne znacky a rozmery pneu ( zimne vs letne). Vzdy jedny z najlepsich v testoch. Zial aj ja si myslim ze je to ficurina F10. Inak este okrem elektrickeho posilnovaca je to auto fajn. Ten elektricky posilnovac vs hydraulicky v e61 a e39 je proste katastrofa.
Flaco napísal:ja sa obavam ze ono to takto uz aj zostane, len my budeme cakat na to ze to bude lepsie, a uz to lepsie nebude...chcel som byt v tomto smere optimista ale asi sa to ani neda, neverim uz dako tomu ze bude dako lepsie :/
stanleyy napísal:pozri sa, F30 prisla po F10 a riadenie aj podvozok su tam v poriadku.. nevidim dovod, aby to nebolo ok na G30... teda, pevne verim :)
Flaco napísal:tak podla mna je mozne uz naozaj vsetkotakze ked f30 a f10 bola v pohode tak na just aby to nebolo na nic na g30
to by nas prekvapili, len skoda ze zlym smerom