... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
gabikh napísal:210t. km nevymenit olej v AT je dost nezodpovedne
mexican napísal:To je možné, ale na základe diskusie okolo jednoho článku, čo sem nedávno postol salat vyplynulo, že bezpečnejšie olej nevymeniť ako ho meniť a niečo pri tom odfláknuť a dojebať
magna napísal:Zdravim chcem sa spitat este na to kopanie pri zaradeni D uz to nerobi po oprave????lebo.mne to obcas zablbne ale teraz mi ide ako pomasle kde je chyba? Je to neprijemne akovl silno to škubne dopredu.....tak auto je znova funkčné. všetko funguje zatiaľ bez problémov.
Chyba bola v nejakej súčiastke, ktore sa nachadza v prevodovke. Vola sa to valve pressure, je to nejaka somarina na mechatroniku (???). Nechali mi ten starý diel v kufri,je to fakt mala somarinka, vyzera to ako díza, resp ventil. A je na tom logo VW a AUDI![]()
proces riešenia bola ale zaujímavejší: v invelte nakoniec cena za repasovanú prevodovku ( kus za kus ) v cene 97.000 kč bez práce a DPH. Nová prevodovka s prácou 190.000kč v invelte. V ZF-ku v Jihlave cena za mechatronik - repas 34.000kč bez práce s protiúčtom za poškodený mechatronik by cena bola 27.000kč bez dane. repasovaná prevodovka v ZF Jihlava v cene 68.000 bez dane a práce.
celková cena za opravu v mojom prípade je 41.000kč s DPH / cca 1.500 evri. Je v tom aj nový olej do prevodovky ( LSD ) s vanou a naftou, čo dotankovali za 1.000kč, takže myslím, že ok.
auto má v tej chvíli 214tis km, ide to v pohode, nahrali aj úplne nový soft.
som rád, že sa to vyriešilo.
a dík aj za rady a pomoc.