zdravim,
zatial nic nove. termin v ZF mi dali na zajtra rano o 09:00 hod. Medzitym som bol autom par-krat max 30km od bydliska, auto nehlasilo ziadne hlasky ( Antrieb defekt a pod... ) ale jazdil som s tym nerad, priznam sa, bolo to vsetko uz o hlave, aj veci, ktore som do vtedy nevnimal, som teraz riesil... no hruza. V kazdom pripade, dnes zena rano vzala auto do roboty ( tam - spat 50km ), prisla domov a vecer, ked som prekladal sedacku do druheho auta, hned po otvoreni znelka a oranzovym na displeji ANTRIEB DEFEKT...
Odpojil som baterku na presne 5min, zapol vsetko fungovalo... teraz 10 minut dozadu som to siel omrknut ( stresujem sa, lebo ZF servis je odomna dobrych 200 km ) a znova hlaska.
teraz neviem chalani, ist s tym predsa len rano, nenecha ma to niekde? ak by to bola cisto len elektronicka chyba tak som kludnejsi, len to neviem, a nechcem to viac dodrbat...
naradie mam sebou, teda 10kluc na baterku
poistka mi preplati aj odtah, len auto musi byt fyzicky na ceste s poruchou... z domu by to neslo..
tak a ted babo rad...
sli by ste na mojom mieste?...automat fakt radi v miere...trochu pocitujem zhorsenie po tom incidente, no nie je to nic vyrazne...
dik za kazdy ohlas