... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
bruno75 napísal:na to ako sa mu hreju sedacky a ako ho z toho pali rit, tak som si povedal, ze odvetranie kozenych sedaciek je must-have...
bruno75 napísal:vetranie sedaciek ale pouzivam len v ozaj najnutnejsom pripade, pretoze mi nie je velmi prijemne, ked mi studeny vzduch fuka do istych partii...![]()
bruno75 napísal:auto som si nejonfiguroval sam
ROKI49 napísal:Myslim, ze pointa toho prispevku bola trochu ina a to ta, Braňo, že nad tym svojim nadpriemerne vybavenym autom tu onanujes vo viacerych temach a uz ti to napisalo viacero ludi. Vsak ano, mas super vybavu, uz to vieme, nemusis to vsade vypisovat....
voMacK napísal:Ja mam socku, bez ventilacie..
bruno75 napísal:(na vas z vysoka seriem)
bruno75 napísal:ze to mozno niekomu moze pomoct pri rozhodovani
mexican napísal:
Keď bude niekto kupovať nové auto, tak určite bude čerpať informácie vo vlákne venovanému oprave plexiskiel.
bruno75 napísal:
nejde o to, ze mas socku (nemas, pred par rokmi sme onanovali aj nad tvojou modrou pleckou), ale pokial sa dobre pamatam ty si najviac vyplakaval, ze ventilacia je nutnost a ze dalsie auto uz bez toho nechces...
kazda fucurka v aute ma svoj vyznam a este som (vseobecne, nie v mojom aute) nenasiel nieco, co by som povazoval za uplnu zbytocnost.... no, mozno okrem TV-tunera a ovladania gestami...