... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
smith666 napísal:Je to trošku zložitejšie, ale riešim to už.
Bude to aj tým, že 90% jazdím furt na Passate a bavor vyťahujem 2x mesačne na dlhšiu jazdu, na ktorú by som si už s Passatom netrúfol.
bruno75 napísal:
Dufam, ze toho Passata (o ktorom sam hovoris, ze to uz je dedusko-automobil) poisteneho mas...![]()
Viem, ze teraz ti to uz moc nepomoze a tym padom ti je ta informacia naprd, ale ta poistka by ta nemusela stat ani to, co teraz das za opravu...
napr. ja platim za poistku na moje auto postatne menej ako 1t a poistene ho mam na kupnu cenu podla poistovackych tabuliek...
PeqpeK napísal:Ked uz sme pri tych poistkach, snad si nemyslis, ze ak sa nieco stane, tak ti to riadne vyplatia :) podla ceny tipujem, ze to bude poistovna na k
bruno75 napísal:
To dopredu nikdy nevies asi u ziadnej poistovne....![]()
a radsej to ani nechcem zistit....![]()
s uvedenou poistovnou na k... som mal s E60 skusenost, ze vsetko vyplatili tak ako mali, aj ze mi skratili plnenie na 1/2... nastastie to boli banalitky v radoch par stoviek eur, ziadne tisice...
ale toto auto by malo najblizsich par rokov chodit len do autorizaku a pokial viem, oni si vopred dohodnu kryci list, takze keby cosi, nemalo by to byt az take problematicke...
expert na velke poistne udalosti (v radoch viacero tisicov) je tu niekto iny...
PeqpeK napísal:ano, to bolo naposledy, co som si dal lacnu poistku
smith666 napísal:Poisťovať Passat čo má 20 rokov a 650 000 km ??? Poistka by bola drahšia ako jeho súčasná predajná cena.
Ja viem, že to je trochu hazard, ale mám najazdené vyše 1 mil. km bez nehody a jazdím málo na bavore.
Uvedomujem si, že môžeš byť dobrý šofér ale na ceste ťa sundá nejaký opitý alebo nadrogovaný magor.