... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Cabinko napísal:Btw čo sa týka ložiska na nete stalo tuším 78€ ale cez kamosa po zľavách 25€ Pretoze mal v obchode cca 80% zľavu na daný diel ... (nepamätám si značku, ale viem ju zistiť a isto to Čína nebola... a kamoš servisak zobral 80€ za robotu len pre ujasnenie.
motorista napísal:Myslíš, že BMW si samo vyrába ložiská? Áno, je to dôležitá súčiastka, no práve ložiská sú vec, na ktorú už keď stojí fabrika, tak vyrobiť nadštandardné ložisko nerobí významný rozdiel v cene, ktorý by stál za to narušiť si referencie.
Pri nejakej obdobnej príležitosti som zaznamenal prípad, že ložisko SKF alebo dokonca správne našpecifikované Kinex bolo lepšie ako prvomontáž, len neviem v čom to bolo, asi nie v aute.
motorista napísal:Hlavne ty. Fakt uz ser na to, lebo o tebe plati, ze co veta, to kktina...radsej si kusni do jazyka a utapaj sa v myslienke, ze si pre tento klub prilis dobry a ludia ta tu nevedia docenit...tebe bude lepsie a ostatni ta nebudu mat za idiota.viktor jasné, všetci chcú len zabiť teba a tvoju rodinu ktorú vozíš dvestovkou
Prosto niektorí tu majú také dlhšie vedenie.
TT-SIMIK napísal:Ten tvoj moog za 25€ je jeden z najsitovejsich vyrobcov. Takze tymto si mi dal presne odpoved ktoru som si myslel.....
Ps: ak si to nepochopil ja za to nemozem....DOBRY INVESTOR investuje do akcii ktore mu dlhodobo budu vynasat prijem.....Nie do stratovych podnikov,alebo kde je velke riziko a tou je tvoja F10 z tolkymi km.....Vidis takto to bolo myslene....
Ja osobne by som si take auto z takymi km nikdy nekupil a od takych investiici odradzam aj ludi co za mnou pridu s tym ze si chcu kupit auto z takym najazdom ak je to specificka trieda....Ale to je moj nazor=skusenosti
Pekny vikend vsetkym normalny prajem....✌️
starynovy napísal:Ale vidim, ze skoda tu cabinkovat lebo napises mu litanie, hento tamto a chuj vidi len hrubym tlacenym millers nano marketing. Tak hrubym tlacenym jebat na to. Ňach sluzi a zlavy su aspon tych 80%.