... všetko o BMW ...
spekter napísal:Caute najde sa tu upravena (chiptuning) e60 530d 218ps ak hej pocity postrehy? Problémy?
local napísal:
Ja mam 535D 09/2009, par mesiacov s cipom od http://www.racechip.de/chiptuning/bmw/5 ... p?tplvar=a (mam chip Pro2), za tie peniaze to podla mna stalo, mam pocit ze spotreba sa o nieco znizila, mozno 0.5l alebo troska viac, vykonovo urcite islo hore, ked budem mat cas a prilezitost, chcem to nechat zbehnut na brzde.
Montaz absolutne jednoducha, skusenosti len pozitivne. Osobne mi to pride lepsie ako nechat si sahat do softwaru ECU, ked by bol nejaky problem, odpojim 1 kabel a vsetko je naspat.
spekter napísal:
Veľmi zaujímavé chcelo by to viacej postrehov, píšeš že výkon je cítiteľný žiadne placebo?
local napísal:
Urcite je vykon cititelny, to poznas hned, ja som otestoval aj maximalku, pri 260 km/h na tacho (presna cislica na HUD) som pustil plyn, mal som pocit ze by to islo este dalej. Ja osobne som spokojny. Myslim ze sa ten cip da vratit ako kazdy nakup na internete v nemecku do 14 dni. o par dni si idem pre precipovane ine auto, ak bude moznost necham si u tunera zbehnut odmeranie vykonu na brzde (ma ju v garazi) a podelim sa s vysledkami. Sameho ma to zaujima.
Kazdopadne placebo to nie je, vykon je poznatelny. To skor ja osobne nepoznam velmi rozdiel medzi Shell FuelSave a V-power Diesel, pride mi to rovnake.
local napísal:
Urcite je vykon cititelny, to poznas hned, ja som otestoval aj maximalku, pri 260 km/h na tacho (presna cislica na HUD) som pustil plyn, mal som pocit ze by to islo este dalej. Ja osobne som spokojny. Myslim ze sa ten cip da vratit ako kazdy nakup na internete v nemecku do 14 dni. o par dni si idem pre precipovane ine auto, ak bude moznost necham si u tunera zbehnut odmeranie vykonu na brzde (ma ju v garazi) a podelim sa s vysledkami. Sameho ma to zaujima.
Kazdopadne placebo to nie je, vykon je poznatelny. To skor ja osobne nepoznam velmi rozdiel medzi Shell FuelSave a V-power Diesel, pride mi to rovnake.