... všetko o BMW ...
speq napísal:Vlado cau , dlho sme nepisali , to fakt chces riesit taketo detaily ? :) podla mna nic extra zaujimave , teda neviem ci ti to tam dako chyba , viezol si sa v inej a tam sa ti to tak pacilo ?
Urcite mam chalana co ti to tam pozapaja to neni problem len ci to stoji za to vsetko :) ale vasen a nadsenie pre detail je silna vec , minule som siel okolo a stala ti vonku fesanda :)
Vladdo01 napísal:... skor kupit tie diody bude asi komplikovanejsie
eEDOo napísal:
pokial to chces mat top, tak podla ETK by sa to mohlo dat kupit origo
http://bmwfans.info/parts/catalog/E61/Touring/Europe/530d-M57N/LHD/N/2004/july/browse/lighting/various_lamps_spare_bulbs_box/
Inak, dioda je zrejme obycajna, len to je taka priechodka natom. Bezne to dostat kupit, ale asi by to nevyzeralo OK, resp. bolo by vidno, ze to neni origo.
voMacK napísal:este mi daj par dni, ci tyzdnov kym neobjavim dalsie saujimave vychytavky...takto by si musel chodit vac krat :)
inak na moju obhajobu - tie LEDky vyzeraju uplne inac ako na tom obrazku, co si dal ty...oni su schovane za malickym plexi-sklom, kt. je max 10mm dlhe a mozno tak 2, ci 3 mm siroke..cize to je len taky nenapadny pasik
voloda napísal:Chcel by som poprosit ludi co maju e60 lci a maju nieco take ze "563 LIGHTS PACKAGE" ci by mi to nepofotili v aute?? Staci osvetlenie kluciek a odkladacieho priestoru v dverach. Pred lci mame doma, tam je to dost viditelne, aj fotky na nete sa najdu, ale v lci to na ziadnych fotkach neviem najst. Dakujem...