... všetko o BMW ...
rebuss napísal:aj ja som rozmyslal nad osvetlenim kluciek. v superbe som to mal a sa mi to fest pacilo :) ak by ste sa do toho pustali tak mozno pomoze navod http://forums.5series.net/topic/98643-d ... -lighting/
voMacK napísal:hej na oranzovo to svieti...ja som si to vsimol az minuly tyzden [a auto mam uz skoro pol roka :) ] najskor som si myslel, ze to svetlo, co tam dopada ide zo stropu, az potom mi trklo, ze ta priehradka ma zvlast zarofku :)
Vladdo01 napísal:pozeram ze stara tema je obnovena, tak sa pytam.
Chcel by som tie diody dorobit na miesto kde je dioda na fotke, a este by som chcel osvetlit "packu" otvarania dveri.. uz sa mi niekolko krat stalo ze ked veziem niekoho cudzieho (cize vsetci okrem mna a manzelky) smatraju a hladaju po klucke.
keby som tam svacol diodu bolo by to veselsie. co vy nato?
- kde taku diodu kupit? budu ochotny v bmw servise to objednavat ?
- kde ju napojit? napr. na gombik otvarania okna?
dakujem za odpovede
VT-535BH napísal:Tak treba zvážiť, či to človeku až tak chýba a ak áno, tak tu nájdete postup a potrebné diely.
VT-535BH napísal:Neviem či si si všimol návod, ktorý som dával na prvej strane, tam je tiež rozpísaný potrebný materiál, schéma a postup pre kutilov. Neštudoval som to nejak podrobne, snáď tam bude všetko co potrebuješ. V BMW budú určite ochotní a aj posádka bude spokojná![]()
Tu bol ten link:
voMacK napísal:no tak dnes som zas ocumoval tie dvere a zistil som, ze tam mam tie diodky az dve..prva je ako som nakreslil a druha je este o nieco dalej smerom k pantom...
voMacK napísal:no tak dnes som zas ocumoval tie dvere a zistil som, ze tam mam tie diodky az dve..prva je ako som nakreslil a druha je este o nieco dalej smerom k pantom...
voMacK napísal::mrgreen:![]()
vy ste keketi....ale sak na klucku v podstate svietia tie oranzove kokociny zo stropnice ne?