... všetko o BMW ...
Trevor napísal:Mna by skor zaujimalo, ci bola v e60 moznost elektrickeho zatvarania kufra alebo to mali iba e61 ?
Trevor napísal:Mna by skor zaujimalo, ci bola v e60 moznost elektrickeho zatvarania kufra alebo to mali iba e61 ?
el_dodis napísal:Trochu mimo temu, ale nechcem zakladat novu topic koli tomu,
Ak je v E60/E61 vonkajsi M paket, interier musi mat vzdy sportove sedacky?
VT-535BH napísal:Podla mna áno, ale neviem ti to so 100% istotou potvrdiť. Sučastou m-aerodynamickeho balicka boli sport.sedačky v kombinácii latka/koža (Flashlight/Walknappa) ale od verzie 545i full koža (Dakota), tiež interierove prahové lišty s logom M, sportovy volant s logom M a opierka ľavej nohy M.
voMacK napísal:
podla mna sa mylis
M-packet sa sklada z niekolkych sucasti, z kt. vacsina nie je na sebe zavisla [volant, vonkajsi packet, alcantara calunenie, podvozok, sedacky...etc]
mozes mat kludne sportove sedacky a nemat z packetu ani prd...alebo mat len M-volant, ci vonkajsi packet a zvnutra len napis na prahoch etc..
jedine, co myslim je na seba priamo naviazane je, ze nemozes mat Alcantaru bez M-packetu
voMacK napísal:ja ti sice moc nepomozem, len podotknem, ze som to dnes skumal na mojej a jake bolo moje prekvapenie, ked som zistil, ze LCI tu diodu maju osadenu v hornej casti tej priehradky....dobre...konec oznamu