... všetko o BMW ...
.K tomu automatu: Ja dvadsat rokov jazdim len s manualom,tak mozno preto som voci nemu taky skepticky.Zas na druhej strane vsade citam ze tie automaty v BMW su fakt dobre.Lenze stareho psa novym moresom nenaucis 
.Mas manual ci automat? Kolko mas najazdene.Dakujem
som neriesil ziadny stym motorom ani majitel predomnou iba vymena nejakych termostatov mimo toho co mal predpisane...nevjem možno ta moja n47ka sa vydarila voMacK napísal:ja mam na E60 520d vcul na tachu tusim nejakych 165tis km a motor slape jak hodinky a ide pekne ticho.
Ak jazdis vela po meste tak je 3liter diesel uplna picovina :) Ani to nevyuzijes a budes pindat, ze jazdis za 10litrov a to mozes mat rovno benzit...
N47 jazdi skoro zadarmo. Ja ked som sa veeelmi snazil tomu nakladat + zima a studene starty tak som mal max spotrebu 6.5 a to tiez mi zasvietilo asi na dva dni a potom zas zacala klesat. Bezne som jazdil do 6 litrov. V zime asi 6.2
,tak tebe sa hadam nemoze ani nic pokazit
.Ci???MAX 38 napísal:Super spotreba na to,ze je to automat a kombik.Auto mas velmi pekne(cital som si tvoj pribeh).Teba sa ani nejdem pytat na spolahlivos,lebo po tom co som cital ako sa staras o auto
,tak tebe sa hadam nemoze ani nic pokazit
.Ci???
vladoslavo napísal:Podla mna sa oplati kupit auto z nemecka, je tam kvalitnejsie palivo, cesty a aj odborna starostlivost o auto je na inej urovni ...
,alebo sa spolahnut na nase Slovensko,plne"OBCHODNIKOV" s autami