... všetko o BMW ...
pedro299 napísal:Jejtyno prosím ťa keď si preprogramovaval citlivosť svetelneho senzora,kde sa to dá zmeniť?A dával si normal,sensitive alebo verry sensitive?Dík
pedro299 napísal:Ok,super a posledné čo mám na trvá hoď sem ešte US denne svietenie dialkovými ako sa aktivuje a daj aj súradnice ,keď to chcem na 40%.
Jejtyno napísal:LMA....
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_02
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
![]()
Jejtyno napísal:LMA....
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_02
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
![]()
pedro299 napísal:Všetko čo sa dalo nakódovať mám spravené,jediné čo sa nepodarilo je dvojité blikanie výstražných svetiel.LMA to nechcel prijať ani bohovi.Vám to funguje?Možno som mal zle kodovanie.Skúste sem zavesiť s čím vám to funguje.
chip napísal:Čistě náhodou jak vypnout zvukový signál, když není spolujezdec připoutám? Né že by se nepoutal, ale vozím tam často tašku...
S těma blikacíma brzdama taky zápasím, zítra odzkouším.
Jejtyno napísal:Mne to bezi... Ale ja som to kodoval cez NETTODAT....
pedro299 napísal:Jejtyno hoď sem aj šifry k tomu prosím.Brzdové mi blikajú jak besné inak
Jejtyno napísal:Precitaj LMA modul. Potom otvor NETTODAT.TRC a najdi tam riadok: B 00340500,0010,95,71,00,83,0A,00,51,00,14,53,01,15,59,04,00,00, kde 95 zmen na 97 saveni to a premenuj cely subor na NETTODAT.MAN. V ncsku potom stlac tlacidlo basic functions, tam vyber coapiCodesByNettoDATA, do prazdneho riadka napis NETTODAT.MAN a potvrd... Vyskoci okno ktore ta ubezpeci o spravnostiPotom treba mat na pamati ze pri kazdej zmene parametrov v LMA module sa ta 95ka vrati s5... cize treba to zakazdym spravit...
Jejtyno napísal:Sam som to este neskusal, tiez ma to otravuje. Idem nad tym polamat hlavu.. Momentalne ma stve ostrekovanie svetiel cize zaoberam sa tym..![]()