... všetko o BMW ...
ptz napísal:
tymto sa to da vypnut/zapnut.. a ten intervallzeit by to mohol byt, ak to neni interval stieracov pri stani na mieste
SCHEINW_REINIGUNGS_AUTOM
aktiv
ZEIT_FRONTWASCHEN_WASCHEN
aktiv
INTERVALLZEIT_STAND
wert_03
ja mam otazku ku GONGU pri zobrazeni ikonky nizkej teploty (3 st).. da sa ten GONG vypnut? .. hladam to, ale zatial nic
a este jedna vec: zmenu polohy volantu (komfortnastupovanie) pri otoceni klucika som vypol a este by som chcel najst vypnutie automatickeho 'otvarania a zatvarania' komfort sedaciek - neviete niekto?
u e9X je to ANZAHL_WASCHBET_ZUR_SRA kde wert_01 zmenit na wert_05 (kazdy piaty), alebo wert_10 (kazdy desiaty)
ptz napísal:
e60 nema takuto hodnotu (aspon u mna).. myslim, ze to nebude ani u e65, atd..
Jejtyno napísal:
K tym ostrekovacom asi tolko ze sa to da oddialit o X taktov ostreknutia okna. Tusim ze max o 10 impulzov. Cize kazde desiate ostreknutie okna ostrekne aj svetla. Este zistim presnejsie ale u 3kovej rady to tak funguje.
u e9X je to ANZAHL_WASCHBET_ZUR_SRA kde wert_01 zmenit na wert_05 (kazdy piaty), alebo wert_10 (kazdy desiaty)
TT-SIMIK napísal:
Jety ak to bude tak ako píšeš,máš u mna pivo....)))kua včul narychlo neviem či ma sedma JBBF......
nema,musim to pozriet inde.....
Jejtyno napísal:K tomu gongu len tolko ze sa to neda..Blba odpoved ale je to tak... Proste pre bezpecnost naroda a auta je to tam natvrdo.. Takisto ako kazdy iny "chime" ktory na nieco upozornuje...
Da sa tomu akurat ubrat hlasitost..
ptz napísal:
tak skus poradit aspon tu hlasitost, dost mi to leze na nervy
dik moc
edit: a to zatvaranie sedaciek nahodou netusis?
MUF_IV napísal:Čau kluci,
jde nakodovat na 2004/03 to krizové brždění? chápu to správně že lampy začnou intenzivně blikat?
Jejtyno napísal:Na mojej 06/2004 som to nakodoval a krasne to funguje.. Pri prudkom brzdeni zacnu v kratkom intervale blikat zadne svetla pokial ostava stlaceny pedal brzdy...