... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:Borci je mozne prosim Vas nakodovat aby mi na D ukazovalo aka je zaradena rychlost ?
Nie len pri manulnom tukani do prevodovky ako je M1, M2
tak D1, D2, atd...slo by to ?
Jejtyno napísal:Vyhrat sa s BFD_NSL_ skusit tam nahodit wert_03 kedze su to hmlovky.. A potom na brzdove original nahodit nas5 hodnotu wert_01 alebo nicht_aktiv.. Testnem to dam vediet.. plus k tomu este frekvenciu blikania upravim.. pre ein a aus su tam wert_01 pozriem ci tam niesu hodnoty ktore to zryxlia...![]()
Asvo41 napísal:
zdarvim ta vedel by si mi to nakodovat za odmenu aby to svietilo takto?![]()
alebo niekto kto by to vedel![]()
[youtube]QiREbOUIQxQ&feature=player_embedded[/youtube]
Asvo41 napísal:fu ha to by som mal celkom štreku do prešova![]()
a kolko to asi trva nakodovať ?
žeby som si vylet spravil
TT-SIMIK napísal:treba deaktivovat tagfarlicht ece, potom ti to bude automatika v A prepinat podla svetelnych podmienok....
Jejtyno napísal:Po vzhliadnuti na 5series.net dnes napinovane a aktivovane v mojej 5er. A je to iny rozdiel v reakciax a jazdeClovek by neveril kolko veci tam nieje a pritom je len ix "ozivit". Sport mode alebo tiez FDC... Auto je agresivnejsie ako pri klasickom DS mode. Radenie automatu je sviznejsie, riadenie plynulejsie a reakcia plynoveho pedalu ovela lepsia.
Jejtyno napísal:Po vzhliadnuti na 5series.net dnes napinovane a aktivovane v mojej 5er. A je to iny rozdiel v reakciax a jazdeClovek by neveril kolko veci tam nieje a pritom je len ix "ozivit". Sport mode alebo tiez FDC... Auto je agresivnejsie ako pri klasickom DS mode. Radenie automatu je sviznejsie, riadenie plynulejsie a reakcia plynoveho pedalu ovela lepsia.
phjr napísal:No, len kam ho dat... Jedine ze zrusit DTC, ale to ktosi pisal ze sa neda lebo to tlacitko je rovno na nejakom plosaku; a ostatne tlacitka co su tam by mi chybali. Na pred-facelift existuje ramcek co je okolo saltpaky, aj s tlacitkom, ale dokopy to (len ten kus plastu a tlacitko) vychadza na cca $150, ak si dobre pamatam co som cital. Toz tak asi to len dakde dako nabastlit a schovat aby to moc nespatilo.
Edit: tak si to nasiel, kopec penez za jedno tlacitko... a navyse zrejme len na starsie kary spred faceliftu