... všetko o BMW ...
Laco19 napísal:Tu mas to tlacitko v LCI:
Jejtyno napísal:o 16tej uz som testoval na miestnej komunikacii...
phjr napísal:No neviem, moje LCI vyzera kus inak. Jednak mam okolo iDrive kolecka kopec tlacitok, a navyse mam inu saltpaku. Na tvojej fotke to vyzera ako saltpaka k tej sportovej verzii prevodovky.
phjr napísal:A tlacitko ti len tak visi na kabli ci si to nejako fajne zakamufloval?
Laco19 napísal:A ty to tlacitko mas dorabane ci od vyroby? Ci to nieje foto z tvojho auta?Mas novsi idrive, ja mam 06/2007. Je to naozaj sportova radiaca paka.
phjr napísal:A ty to tlacitko mas dorabane ci od vyroby? Ci to nieje foto z tvojho auta?
PeqpeK napísal:precital som cely thread na 5series fore a zatial nic, coho by sa dalo chytit u LCI modlu, iba ze konektor sa nachadza pod kastlikom...
Jejtyno napísal:
Vytiahnut konektor, na pin 8 a 10 napixnut spinacie tlacitko, pin 9 je ground pre LED indikator.
Jejtyno napísal:Nemate niekto podobne video pre LCI?Pre niekoho kto to este nevidel a xce si to sam urobit![]()
Jejtyno napísal:Pre niekoho kto to este nevidel a xce si to sam urobit![]()
Pri 1:49 je dobre si zatiahnut rucnu, zapnut kluc, hodit paku do D a kluc vypnut. Lepsie sa tam potom manipuluje s tym panelom.