... všetko o BMW ...
Ondrik napísal:Čaute všetci .Som tu nový a venujem sa väčšine vozidlám BMW.Chcel by som reagovať na DPF výmena či čistenie.Je veľa názorov či výmena alebo čistenie ale ja som za to , že ak tam výrobca niečo dá tak to tam má aj ostať. Ja osobne čisťím DPF filtre a mám priamo nemeckú technológiu na čistenie DPF filtrov a filter je čistý za 24 hod a je ako nový .Určite autorizovaný servis BMW to nečistí lebo oni majú politiku radšej meniť ako opraviť .Ja to robím od 300 EUR a nemám problém s klientelou .Stačí poslať poštou .Ak má niekto záujem stačí poslať email na fedorko@procarspeed.sk a rád poradím
vladoslavo napísal:Len naokraj, akurat mi znamy hovoril, ze v nemecku chodia nejake mobilne stkacky, ktore namatkovo odchytavaju auta a kontrolovali nejaku jeho kamarata 5tku co mala vykuchane DPF, ze to vedia zistit meranim teploty vo vyfuku ...
Zevraj, ked je odstranene DPF tak je teplota vo vyfuku vysssia ... ze dostal dost veku pokutu a prisiel aj o STK ...
mp3turbo napísal:kolega odjazdil na originalnom z vyroby, bmw 535d 2005, 210.000km. Slovom DVESTOdesattisic.
Nitra-Bratislava a prdlacky po Bratislave, byva na Vajnorskej Street takze sa dost moce okolo Bajkalskej, Racianskej a takychto "priepustnych" uliciach.
PeqpeK napísal:niekde som cital, ze sa da do RJ motora doprogramovat aby DPF regenerovalo aj v meste
gsxrr napísal:stavim sa ze aj sem to pride,skor ci neskor ale pride
voMacK napísal:
dufajme :)
mihal.to napísal:ked niekedy jazdim mesto, nestava sa vam ze auto preraduje az pri cca 2500ot/min ?
zvlast ked som dlhsie nesiel dialnicu som si toto vsimol - moze nastavat regeneracia DPF ?