... všetko o BMW ...
spekter napísal:kazda 530d 160kw automat je tragedia
ptz napísal:alfi, "No a podla mna su rovnake rozpravky, ze 545i chodi za 10l" - toto su naozaj neni rozpravky.
mimo mesta to zere bez vacsich problemov pod 9 l, dialnica 10 l a viac.. samozrejme predpisovymi rychlostami s obcasnym vyuzitim plneho potencialu.
ja si nemyslim, ze diesel je zle povozenicko, ale velkoobjemovy benzin, hlavne ked je setrny ako spominana 545tka, je ovela ovela zabavnejsie vozenie.
alfi666 napísal:Stale som nepochopil, preco je jedno tragedia a druhe nie... zase ideme tu tie bajky aky je benzin super a aky su vsetci luzri ked maju diesel, lebo chcu liter usetrit?
Nechapem tomu... chcete povedat, ze na dnesne cesty je 160kw uplne napicu, lebo vsade chodia same 300 konove 545i
Chceme tym povedat, ze 520d uz ani neni auto?... neviem ako vy, ale ja viac ako 150-160 nechodim - neni kde... a tolko ide dokonca aj ta 520d
Co sa tyka spotreby, mne zerie 530d 11litrov - teda ked chodi, lebo momentalne je 4 mesiace v servise..... na 8l sa dostane na dlhej trase... a to som tu tiez pocuval rozpravky, ze to chodi za 6l
No a podla mna su rovnake rozpravky, ze 545i chodi za 10l
Kazdy nech si kupuje co chce, ja som si kupoval 5er skrz komfortu a keby som kupoval znovu, tak kludne kupim aj 520d v MANUALE ak by sa nasla v dobre vybave
Franky310 napísal:je len benzína ten obsah sa mi páči
vladoslavo napísal:Chlapi, nechapem tie vase spotreby .... kamos ma 645i a tvrdi, ze ked sa totalne ovlada, tak na dlhu trasu ma spotrebu 10l, ale pravda je, ze furt mu svieti priemerna 17 l.... ale ze ked ide normalne, bez sebazapierania, tak ma medzi 12 az 15 l ...
Ja mam 525d LCI aj s DPF a nikdy sa mi nepodarilo ani priblizit ku 8l, aj ked som isiel ako prasa. Dialnicu jezdim cca 145-150 a mam dialnicny priemer 7l, mesto v BA mam 7,5 dlhodobo (ranne zapchy), ked idem po okreskach svizne, tak pod 7 ... Auto som si ale nekupoval na spotrebu, ale proste podaril sa zohnat overeny kus z DE, tak som sral na vykon (podmienka bola LCI a 6 valec), vela jazdim a potrebujem spolahlivy kombik ...