... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

PSnoopy363
Autor témy
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Re: E60 x-drive - zníženie podvozu

Piatok, 13. Decembra 2013, 20:17

Ja si myslím, že reagujem adekvátnym spôsobom. Keď páni inžinieri povedia, že tie pružiny sú na sériové tlmiče, tak zrejme sú! Keby ste si prečítali môj príspevok, v ktorom som napísal, že už to prosím neriešte, lebo je to vyriešená vec a napriek tomu by ste nemali blbé narážky, že ako hrozne strašne sa to nedá, tak nepoviem ani muka. Ak tu niekomu prekážam, tak mi môžete zamietnúť prístup na fórum i tak by som asi v pohode na dvoch rukách spočítal v sekcii E60/61 ľudí, ktorí vedia naozaj poradiť a niečo sa aj vyznajú, ostatní len "očami gúľate" a blbé narážky máte.., ale to neni chyba fóra, to je chyba vo Vás..načítaj si odzačiatku...reči typu načo je x-drive, keď ho chceš znížiť, načo je, keď nemá prejazd jak V3S-ka, načo je toto, načo je hento, toto je na kkt, hento je na kkt...bla bla bla...keď to tak chcem, tak to tak chcem, viem prečo a zrejme mi to vyhovuje! 85% času sa tu rieši úplne iná vec ako na čo som sa pýtal, tak ako sorry, že už mi je z toho zle...JE TO !!!D.O.R.I.E.Š.E.N.É!!!, už to píšem tuším 2x. Som znížený a nič neskáče, podvozok je o niečo tvrdší, menej sa nakláňa, vyzerá agresívnejšie a tým to haslo, čiže tí čo tu píšete, že odskackáva na nerovnostiach a chujoviny len kričíte do tmy a môžete si akokoľvek myslieť, že máte pravdu, tak či tak NEMÁTE, pretože sú jazdné vlastnosti lepšie a zrejme aj o ostatných veciach trepete hovadiny takisto ako o skackavosti a pod.. Simík mal zníženú E46-ku a nič sa neudialo, všetko v najväčšom poriadku, ja mám E60 so znížením a nič sa nedeje, tak zrejme keď on mal znížené a ja mám a povieme, že to neskacká, tak sa môžete postaviť na hlavu a Vy skackať, naše znížené podvozky tak či tak skackať nebudú! Ešte dobre, že nepoznáš Trnavu. Radšej sa skry v pivnici a zdržuj sa tam aj s tvojimi drahocennými vedomosťami a radami. Mimochodom pardón kvôli tomuto príspevku ľuďom, ktorí fakt niečo pomohli a napísali svoje poznatky - podotýkam také, ktoré sa aj potvrdili!

zollo
Auto: E60 535d

Piatok, 13. Decembra 2013, 20:29

v jednom si vynimocny!!! tvoje prispevky su mega rozsiahle s nulovou vypovednou hodnotou ...
respekt :D

alfi666

Piatok, 13. Decembra 2013, 20:36

Ked sa na fore nieco pytas, tak nemozes cakat 100% garantovanu odpoved, len nazory ludi co pisu...
Ked ti niekto napise, ze podla neho sa ten tlmic skor dodrbe, tak je to jeho nazor - potom je na tebe co si z toho zoberies.

Trochu sa treba nad sebou zamysliet ako komunikujes s ludmi ktori len vyjadrili NAZOR na otazku ktoru si TY polozil. :-({|=
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 13. Decembra 2013, 21:18

Hosi toto nikam nevedie.....uzavrime to tak,ze ak ide o male znizenie zo zachovanim komfortu,tak stacia struny.....

Ked das sportovy podvozok tak automacky ides dole z komfortom,bude to tuhsie,tvrdsie.....

Napr aj na moju sedmu sa vyrabaju sportpaket tlmice s tie su rovnake ako seria,len maju nizsie polozene spodne ulozenie struny pritom struny su rovnake pre normalny aj sportpaket podvozok..

Peace..:))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 13. Decembra 2013, 21:41

Chlapci klidek oki? :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PSnoopy363
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 10:34

alfi666 napísal:
Ked sa na fore nieco pytas, tak nemozes cakat 100% garantovanu odpoved, len nazory ludi co pisu...
Ked ti niekto napise, ze podla neho sa ten tlmic skor dodrbe, tak je to jeho nazor - potom je na tebe co si z toho zoberies.

Trochu sa treba nad sebou zamysliet ako komunikujes s ludmi ktori len vyjadrili NAZOR na otazku ktoru si TY polozil. :-({|=

Ty sa zamysli nad tým, že keď sa spýtam otázku, či sa to náhodou nedodrbe skôr, či je potrebné do mňa j*bkať, že načo 4x4 znižujem, to sa nepatrí, budem akurát sneh odhŕňať, obrubníky brúsiť a podobne. Nejazdím terén a prípadný sneh na cestách a parkoviskách zníženie v pohode dovoľuje. 4x4 mám kvôli lepšej trakcii nie prejazdom a podobne! Tvrdší podvozok sa mi páči, čiže moja otázka sa tohto vôbec netýkala a bolo to úplne zbytočné rozoberať - toľko k tomu kto je k veci, taktiež pre zolla o mojich nulových výpovedných hodnotách, ktorý samozrejme začal písať zbytočne, keďže som už napísal, že to je vyriešené, pretože výrobca udáva montáž pružín na sériové tlmiče! Posledná vec - ak si prečítate môj prvý príspevok, pýtal som sa, či sa tlmiče nedodrbkajú po pár tis. km - jednoducho povadné, či nezničím tlmiče formou rýchlej smrti...nikto tu nepísal, že majú tie tlmiče vydržať presne toľko ako so sériovými pružinami!!! Keď si toto všetko zhrnieme a uvedomíme, tak ešte stále ja som ten, kto sa nevie správať, vyjadrovať a moja výpovedná hodnota je rovná nule, ano? Oki, nevadí. Ak nepochopíte čo sa pýtam, prečítajte si to doma v tichu 2-3x. Nakoniec sa ospravedlním za moje "rebelské" správanie, ale už som to nemal chuť čítať..nabudúce, keď budem vedieť odpoveď na moju otázku radšej to tu celé vymažem, lebo ma zbytočne niektorí vytáčate nepotrvrdenými názormi na základe domnienok. Mám pružiny na sériové tlmiče, znížené, je to o čosi tvrdšie, čo je si myslím normálna vec a výrobca, a napr. aj Simík, ktorý už znížené auto mal, s tými istými pružinami, len nie na 5-er, ale 3-er hovoria, že sa z toho nič nedeje a Simikove skúsenosti nehovoria o žiadnom značnom znížení životnosti - hasla fajka. Keď sa to náhodou zosype, čo podľa mňa nenastane, tak to sem dám a môžete ma ukameňovať! Ďakujem za pochopenie a prípadné odpustenie!

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 14. Decembra 2013, 10:43

chlape prilis si to beres k srdcu, ked som tu pisal vobec som tvoje prispevky ani necital a reagoval som iba na posledne prispevky, tot vsjo.
ale tvoje spravanie a zaujatost voci mne ma prekvapila, ja som vyjadril iba svoj nazor a realnu skusenost, vobec som nereagoval na teba.

nemazal by som to tu, pretoze normalny clovek si tu vyhlada velmi podobnu alebo rovnaku temu a dostane odpovede na co potrebuje a nevytvori novu temu, tu chcem povedat ze aj preto som pisal o tom preco najlepsie pouzit aj nove sportove tlmice, ale jasne vsetko zavisi aj od kvality pruzin a realneho znizenia, no moja davna realna skusenost, ma od tohto uz odradza
!!! Obrázok ???

PSnoopy363
Autor témy

Sobota, 14. Decembra 2013, 17:03

m4x napísal:
chlape prilis si to beres k srdcu, ked som tu pisal vobec som tvoje prispevky ani necital a reagoval som iba na posledne prispevky, tot vsjo.
ale tvoje spravanie a zaujatost voci mne ma prekvapila, ja som vyjadril iba svoj nazor a realnu skusenost, vobec som nereagoval na teba.

nemazal by som to tu, pretoze normalny clovek si tu vyhlada velmi podobnu alebo rovnaku temu a dostane odpovede na co potrebuje a nevytvori novu temu, tu chcem povedat ze aj preto som pisal o tom preco najlepsie pouzit aj nove sportove tlmice, ale jasne vsetko zavisi aj od kvality pruzin a realneho znizenia, no moja davna realna skusenost, ma od tohto uz odradza

Neberiem si k srdcu, ale ja som založil tému, takže ja hľadám odpoveď a preto by som čakal odpovede k veci, nie na to, čo niekto hneď po v prvom príspevku začne riešiť niečo úplne iné, než čo si pýtam. Keby sa ťa niekto spýtal: "Aké je dnes počasie?" a dostal by si odpoveď: "Pol druhej poobede.", tak to je "trochu" off topic a po určitom čase to aj teba prestane baviť. Nebol si prvý a možno si si to trošku odniesol, keby si bol prečítal trošku viac aj dopredu, tak vieš, že už to ani netreba riešiť :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní