... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Ja som mal na E46 seriu tlmice a HR pruziny a kazdy koho som viezol povedal,ze komfortnejsiu znizenu E46 nevidel a to som mal 18".
Je jasneze je to podla vysky znizenia...na predu neodporucam viac ako 35mm lebo potom uz moze buchat doraz tlmica.Spotrove tlmice maju kratsiu piestnicu,ale to vieme....Takze urcite sa sa ist do sportovych pruzin,inak by sa ani nevyrabali.....ale toto je riesenie koli dizajnu,ak chce niekto uplne znizenie vid par E46 na klube,tak jasne ze volba je kompletka..:))
voloda napísal:Chcem sa len opytat, kolko "odbornikov" tu na fore (samozrejme nemyslim ludi co sa venuju servisu napr. ttsimik, atd.) vie ako funguje tlmic, resp. ci videl nejaky tlmic rozobraty ze sa tu tak dusujete ze seriovy tlmic je viac namahany (ze m4x)??? Samozrejme do istej (rozumnej) urovne znizenia a samozrejme co od auta po znizeni dany clovek ocakava...
voloda napísal:Chcem sa len opytat, kolko "odbornikov" tu na fore (samozrejme nemyslim ludi co sa venuju servisu napr. ttsimik, atd.) vie ako funguje tlmic, resp. ci videl nejaky tlmic rozobraty ze sa tu tak dusujete ze seriovy tlmic je viac namahany (ze m4x)??? Samozrejme do istej (rozumnej) urovne znizenia a samozrejme co od auta po znizeni dany clovek ocakava...
m4x napísal:v poriadku, jebnite si tam tie seriove tlmice, ked raz nedobrzdite na nerovnostiach a zistite az potom, ze za to moze tlmic
PSnoopy363 napísal:...radšej by ste mi všetci mudrci mohli poradiť kde mi po znížení spravia poriadnu, kvalitnú geometriu na štvorkolku...najlepšie niekde v okolí Trnavy, alebo tak...
PSnoopy363 napísal:
Už sa tam práve jebú ty génius, nähähä:-" Mimochodom, už keď je výrobcom udávané, že pružiny sú určené na sériové tlmiče, tak to už fakt asi nie výrobca a my sme kokoti, ale ty si lietadlo