... všetko o BMW ...
Vladdo01 napísal:chalani dikes za radydnes som vsetko nakupil, zajtra pomenim a vysledok vecer napisem. Viete niekto aku chladiacu zmes?
vanco napísal:Ahoj,co je to prve?Tie dva termostaty poznam,ale to prve neviem co je.Dik
VT-535BH napísal:Uvediem podobný prípad, no s iným motorom.
Kamoš na E90 320d teraz riešil problém teploty. Teplota po rozjazde postupne vystúpila. na cca 65stupnov, následnedne na voľnobehu sa dvihla na max 75stupnov, po rozjazde sa dostala na 78 a potom začala klesať na 65stupnov. Prevádzková teplota bola iba sen. Bol vymenený hlavný termostat no problém pretrvával. Po výmene EGR termostatu je teplota ideálna.
Vladdo01 napísal:chalani dikes za radydnes som vsetko nakupil, zajtra pomenim a vysledok vecer napisem. Viete niekto aku chladiacu zmes?
Vladdo01 napísal:este som zabudol, okolo riadiacej zhavicov som to mal celkom slusne otecene olejom... odkial by tam mohol byt unik oleja?
MateX3 napísal:
Pri 97st. zapína ventilator. Normal teplota je 89-93 st.
Olejovy separator (odlučovač oleja)?
Vladdo01 napísal:
takze mozem byt v klude![]()
toto je to miesto kde je to otecene od oleja, viem ze fotka nic moc, ale kto to uz videl bude vediet co to je... mam pocit ze to je tecie priamo odtial. nad tym to nebolo nejak spinave od oleja. Aj napriek tomu som este nemusel dolievat ani deci oleja od poslednej vymeny. najblizsia ma caka v maji.
MateX3 napísal:
Kde sa to miesto z foto nachádza?