... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: E60 angel eyes

Pondelok, 18. Júla 2011, 21:47

a este nech si jebnu 10 000 K a viac :) to je frajerina ... no na takych dementov mam ja stastie v noci... naposledy som musel spomalit skoro na 0 ... lebo som chuja videl ... chcel som to poriesit tiez nejako lacnejsie ale radsej posetrim a neskor kupim origo prestavbu
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

aniel1
Autor témy
Auto: BMW 525XD,

Utorok, 19. Júla 2011, 12:32

Chalani ked sa vratim k mojej otazke je mozno nejako tie moje angel eyes nejako zosilnit? Vdaka

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Júla 2011, 15:02

Poslite mi VIN cislo do PM.

aniel1 napísal:
Chalani ked sa vratim k mojej otazke je mozno nejako tie moje angel eyes nejako zosilnit? Vdaka

rebuss
Auto: Efko

Utorok, 19. Júla 2011, 15:29

aniel1 napísal:

teraz tam mas 5w T10 ziarovky vsak? ja som dal 10 wattove ako to bolo v tom linku co som vyssie poslal ... svieti to silnejsie (nikdy to nebude svietit ako v xenonoch) ale obcas to blbne a niekedy mi jeden kruzok nesvieti ale len niekedy ...
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

Juraj37
Auto: BMW 320d

Utorok, 2. Augusta 2011, 21:06

čaute chalani mám tiež ten isty problem , svietia mi slabo kružky , chcem sa spytať či stači vymeniť iba žiarovky alebo treba meniť kružky ?..... ak iba žiarovky prosim vás kde sa nachadzaju ak by mal niekto foto tak dakujem .

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05

Utorok, 2. Augusta 2011, 21:38

Caute.
Kedze som trosku pesimista, skuste sa zamysliet na jednou vecou vsetci , co si prerabate obycajne svetla na xenony "nelegalne". Ono tu vobec nejde o tu 300 Eurovu pokutu , ale ak sa stane nejaka nehoda a ten druhy ucastnik Vas obvini , ze ste ho osvetlili svetlami , a pritom ani nemusi vediet , ze nemate original xenony, a poistovna na to pride - tak z toho moze byt dost velky problem, a Vasa poistovna sa moze zacat vykrucat.
ex E39 525D facelift
E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 2. Augusta 2011, 23:52

oseldusan napísal:
Caute.
Kedze som trosku pesimista, skuste sa zamysliet na jednou vecou vsetci , co si prerabate obycajne svetla na xenony "nelegalne". Ono tu vobec nejde o tu 300 Eurovu pokutu , ale ak sa stane nejaka nehoda a ten druhy ucastnik Vas obvini , ze ste ho osvetlili svetlami , a pritom ani nemusi vediet , ze nemate original xenony, a poistovna na to pride - tak z toho moze byt dost velky problem, a Vasa poistovna sa moze zacat vykrucat.

Plne s tebou suhlasim. Keby som bol dopravnym fizlom, obzvlast by som si posvietil na tychto tuzerov a bral im rovno cele auto na zabavenie. Tito ludia si na cestach mimoriadne nebezpecni, o com sa presviedcam dennodenne. Poslednykrat to bolo vcera, ked mi protiiduce auto (bol to nejaky golf 3) skoro vypalilo ocne spojivky s nejakym svetlami ziariacimi v odtieni modrych farieb...... Asi kukal ako magor, ze preco mu vyblikavam.... Nielenze som nevidel v case kym ma osvetloval, ale este aj tri minuty po tom som videl na svojej "sietnici" tie dve zerave gule........
Skoda ze policia v nasom state je v zakrokoch proti takymto dementnym vydrbancom velmi malo aktivna. Vsetkym by som im zhabal tie ich "hrce" a dal to rovno zosrotovat na smetisko a vsetkych tych parchantov co predavaju tento humbuk a sajrajt dovezeny z ciny by som poslal rovno pred sud... Lenze nas stat stracia statut pravneho statu uz par desatroci......

Inac k teme, intenzitu svietenia angel eyes kruzkov je mozne nastavit na niekolko preddefinovanych hodnot, pokial mi je zname.....

MateX3
Auto: firemné :-)

Piatok, 12. Augusta 2011, 22:44

oseldusan napísal:
Caute.

Skôr ľutujem samotných vodičov čo dávajú xenóny do halogénových reflektorov. Hlavne v noci v hmle alebo hustom daždi.
Okrem toho neviem aké teploty dáva xenón, ale keď reflektor nieje stavaný na vyššie výkony, akurát si ho časom opália.
A tie čínske predradníky by som dal tak akutát do embeéčky, i to priamo na acc.

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05

Sobota, 13. Augusta 2011, 07:53

No pokial viem , tak xenon ma 35W a normalny halogen 55W. Takze problem s teplotou by nemal byt. Akurat to ma vyssiu svietivost, takze to mozno skor "vypali".
ex E39 525D facelift
E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 13. Augusta 2011, 09:44

jo, prerabky halogenov na xenony sme tu uz viackrat riesili; napr:
bmw5-e39/prerabka-halogenov-na-xenon-e-39-t35385.html

bmw-pokec/policia-a-xenony-t50191.html

v podstate sme sa zhodli, ze to je picovina..a ked prerabat tak poriadne...hlavne to nepchat do parabolickeho svetla..ked si da niekto xenon do paraboly za to by som rovno zhabal cele auto a hodil do srotu...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MateX3

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 11:35

Keď už xenóny, tak chápem, že chceme vyzerať moderne.
Ale keď si niekto myslí, že to lepšie svieti, tak po teoretickej stránke to nieje tak celkom pravda.

55W halogen pri účinnosti 20lm/W má 1100lm
35W xenón pri účinnosti 30lm/W má 1050lm

potom je tu ďalšie množstvo faktorov, CRI, teplota svetla, životnosť atď. a tiež moderné technológie. Už keď tak ten nightbreaker nech dajú do svetlometov. Je certifikovaný. I keď prd vydrží. Ale je na 12V, nieje potrebný predradník.

Na čo je predradník? To nieje len menič napätia. Je tam elektronika ktorá ovláda výbojku, reguluje jej odber, stabilizuje obluk atď. A zároveň môže poslúžiť ako paralýzer (na výstupe predradníka je striedavina, štart výbojky až 20kV). Ruky preč od neodbornej montáže. [-X
A keď začne predradník blbnúť, xenóny odchádzajú jedna radosť.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 12:02

sice som nerzumel ani slovo, ale so vsetkym suhlasim :mrgreen:

neviem jak vam, ale za dazdivej noci sa mi lepsie pozera na svet s halogenmi ako xenonovymi ziarovkami...
aj ked je fakt, ze auto s halogenmi som v noci nesoferoval uz nieco vyse roka :smile:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MateX3

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 14:30

voMacK napísal:
sice som nerzumel ani slovo, ale so vsetkym suhlasim :mrgreen:

neviem jak vam, ale za dazdivej noci sa mi lepsie pozera na svet s halogenmi ako xenonovymi ziarovkami...
aj ked je fakt, ze auto s halogenmi som v noci nesoferoval uz nieco vyse roka :smile:

Svetelná technika... :twisted:
Nech si dávajú xenóny jaké chcú, len nech v kufri neskrývajú rytmusa.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní