... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:zdravim, nenasiel som tu podobnu temu, tak sa hadam nikto nenastve, ked to tu zalozim...
zaujimalo by ma, aku mate skusenost s dorobenymi xenonmi a pripadnymi policajnymi kontrolami...ako si policajti overuju ci su origo alebo dorabane? kolko davaju za dorabane pokutu? kontroluju to vobec??
myslim ze viaceri budu radi ked sa o tom dozvedia viac :)
voMacK napísal:ja len podotknem, ze xenony v TP byt zapisane NEMUSIA...mam druhe auto s xenonmi a nemam ich zapisane.. ani nikto koho poznam..viem, ze niektori ludia xenony maju zapisane v TP...ale nie je to povinnost...tak isto ako nemusis mat v TP zapisanu napr Navigaciu, svetel senzor, a inu nadstandard. vybavu! :)
voMacK napísal:alebo ked narazis na vychcaneho policajta..kukne ti dovnutra auta, ci mas koliecko na nastavenie sklonu..ak ti ho najde...mas vystarano...
voMacK napísal:ale nie je osobna vec niekoho, kto si jebne xenony do parabolickeho svetla, ma to este nastavene na chuja a svieti jak dement a osvetluje vsetky proti iduce vozidla..za to by som bral aj obcianske aj vodicaky :) mam pocit, ze su na to experti najma vodici golfov a fobii..
jednoducho xenon do paraboly nepatri!