... všetko o BMW ...
voMacK napísal:neviem ci nastalo, ale dokym budes pouzivat tu isto relaciu [ten isty telefon] tak ich tam budes mat
ja som to tak riesil na E91, ktora zaboha nevedela komunikovat s mojou starou nokiou...
romann napísal:Ja mam e61 rv:05 mam v aute aj org telefon...ked dam sparovat moj samsung s bluethoot,tak ho najde aj zadam kod..ale ked mi niekto vola,tak mi nezvoni v aute ale normalne mobil....funguje mi to len ked vytiahnem kartu z mobli a vlozim do auta..
arcteryx napísal:
Ahoj,
no ja mam inak podobny problem na mojej E61 (12/2004). Mam BT, aj vstavany MT, ktory ale nemam v plane pouzit, SIMka v nom nebude.
Dal som si v i-drive cez "i" nastavenie bluetooth, dam pridat nove zariadenie, sparoval som svoj mobil (HTC Desire X) aj s autom. V mobile naslo auto, v aute mobil a .....
..... a to je vsetko. Nic viac sa nedeje. Ked mi niekto vola alebo ja von, fachci mi len telefon, auto ani nepipne. Tlacidlo telefonu na volante je uplne hluche (zrejme je len pre volanie z palubneho telefonu)...
Viete s tym niekto poradit?
arcteryx napísal:No doprdele, tak to Ti mam asi zavidiet, co?
Co mas inak oproti mojmu (bawu), ze mne to ani len necekne? Ako sa Ti to sprava?
Akoze sparujes, objavia sa Ti zariadenia aj v aute aj v mobile a .... ? Co dal? Da to nejaku hlasku este ci ked zacnes volat, tak nieco sa opyta, ci ako?
Skusim vyhrabat nejaky starsi mobil (N95 alebo K800) s BT a vyskusam? Ci to chyti na starsie typy?
pedro299 napísal:Sadnem do auta s mobilom vo vačku a automaticky sa prihlasi a aj prenesie kontakty do auta a volám.
arcteryx napísal:Pedro a aky mas rocnik vyroby?
pedro299 napísal:10/2005 ale tebe to musí fungovať tiež.Niečo robíš podla mňa zle.
arcteryx napísal:
Kua fix, tak to by bol ten lepsi pripad...
Ale hral som sa s tym hodnu chvilu...
pedro299 napísal:Dal si aj parovacie heslo auto-telefon,potvrdil a auto píše že spárované? V bluetooth menu auta si našiel tvoj telefon,potvrdil a nič?