... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:Ja to robím tak že keď zastavím v kopci stúpim na brzdu zatiahnem ručnú a až potom vyradím do P. Potom pri následnom štarte dám do D a až potom povolím ručnú. príde mi to jemnejšie pre prevodovku. neviem možno zle. odborníci poraďte
Patkola1 napísal:Ja to robím tak že keď zastavím v kopci stúpim na brzdu zatiahnem ručnú a až potom vyradím do P. Potom pri následnom štarte dám do D a až potom povolím ručnú. príde mi to jemnejšie pre prevodovku. neviem možno zle. odborníci poraďte
robo.r napísal:a ak v kopci automat neudrzi auto v com moze byt problem? malo oleja?
robo.r napísal:Moja predstava o tom je taka ze sa auto udrzi len do sily, ktora auto rozbehne na rovine a vsetko nad uz neudrzi a cuvne...teda v prudkom stupani...
DesertFox napísal:Riadiť sa podľa toho čo ste tu popísali alebo si dávať extra pozor na niečo ak mám 5st. automat ?
biggiejr napísal:
nedavali sa nahodou vsade sestky ?
DesertFox napísal:Jeden BMW Vin dekoder mi ukázal 5ostatné ukazujú len Autonatika a šlus. Ono pri D človek nevidí čo tam je, na DS som skúšal ale tuším ma ďalej nepustil ako 5
DesertFox napísal:
Jeden BMW Vin dekoder mi ukázal 5ostatné ukazujú len Autonatika a šlus. Ono pri D človek nevidí čo tam je, na DS som skúšal ale tuším ma ďalej nepustil ako 5