nechcem mudrovať ako to niekde aj tak môže občas vyzerať , ale!
z vlastných skúseností tolko , že pajsrovať ramená a tak skúšať či su OK alebo na výmenu je len orientačná metoda.
bmw e 39 má viacprvkové zavesenie zadného kolesa a ramená držia dokopy i ked su vymlátene na výmenu čo s pajsrom nezistiš.
triaslo prednými kolesami až som sa z donútenia pustil do výmeny oboch komplet náprav.
pri zadnej som bol sklamaný počas rozoberania , predstavte si neboli vôle ani vytrhnuté hokejky či rozpadnuté granáty
a ??? auto sa začalo po výmene správať omnoho lepšie na cestách , po prejdení nerovností žiadný akokeby buchot kufríka s náradím v kufri.
CD menič neseká a pekne číta na týchto naších pojebaných cestách od výmeny komplet ramien.
takže na tvoj otázku čo meniť ????!!!
ti odpoviem všetko!!! nesrať sa jedným alebo dvoma prvkami , ale vymeniť komplet
a nieje to finančne neúnosné za komplet set zadnej nápravy značky PEX germany som dal aj s poštovným niakých 230eur!
http://www.unas.sk/plaincart/index.php? ... 365&p=2683áno nieje to LEMFOLDER, ale držia a ak mi vydržia za tie prachy 5 rokov nebudem namietať ani sa sťažovať.
no to sú moje skúsenosti ktorých je vďaka tochto neskutočného BMW už viac než dosť