... všetko o BMW ...
Reinok napísal:Jmoja cesta do prace - 250m
matthe napísal:Ty jazdis do roboty 250m??? No tak tomu sa povie lenivost![]()
Nemam sice 5er ale na mojej 3er E36 (M52B25) som si zmenil otacky prepinania na 1400 RPM, sposob prepnutia z deakceleracie na akceleraciu, teplotu reduktora na 28 stupnov a zaskrtol som si tam startovanie na LPG ak je reduktor dost zahriaty...Benzin som tankoval naposledy asi dva mesiace dozadu pol nadrze a odvtedy som spalil mozno ani nie 10 litrov...
System mam Tartarini od Ledixu v Pezinku
Inak zmenil som si par veci, ako napriklad typ a pocet lambda sond (bola jedna a rozmedzie meranie od 0V-1V a maju byt dve a meranie od 5V-0V), co bolo nastavene od zaciatku na hovno od ledixu...znizila sa mi spotreba z 13,8l na 10,4l... 3 litre uz nesu sranda, takze to asi fakt bolo na hovno nastavene...
Este taka otazocka ak niekto bude vediet: Na M52B25 mam dve lambda sondy na zvodoch jednu pre 1-2-3 valec a druhu pre 4-5-6 valec a vsimol som si ze mam ako referencnu pre LPG zapojenu prave tu druhu co je na 4-5-6 valec. Nemalo by to byt zapojene skor na tu prvu lambdu???
ViktorDDD napísal:maťo, a ten teplý štart čisto na LPG nie je problémový? tá teplota 28st. inak môže byť v zime málo a reduktor môže zamrzať, teda známemu sa niečo také stalo, tak možno budeš musieť zas poladiť na nejakých 40st.