Máš Touring alebo sedan? A Nivo je vzduchový podvozok vzadu, ak ho máš, máš v strede reervy taký čierny ,,opačný kastlík v ktorom je schovaný kompresor, a idú z neho hadičkya káble. Ak ho máš tak si ho daj nikam inam, aby ti mohli dať bezproblémov klasickú 65litrovú nadrz, ak si ho tam neháš, dostaneš 40-45l ako ja a máš dojazd tak cca 250-300km, podla toho kde tankuješ.
Ja mám 520i Tour na LPG od Ledixu v PK, na začiatku problémy s trhaním (málo LPG do valcov) následne to doladil a auto zatia ide jak má (myslím na plyne ) spotreba? (občas 11l, občas 13, niekedy tankujem tankujem avyjde to na 14litrov, ale záleží od pumpy, niektorá ti pretlačí po 250km 30litrov a druhá zas 25, tým pádom je to skreslené, najmenej sa mi podarilo dat 10,2litra plynu na 100, neviem ako

Co sa týka nákladov, mne to išlo z 15E a 100km na 10E na 100 (8,5-10 aby som bol presný ) a to už je cítiť na penazenke

takisto jazdám denne po meste, denne 20x štartujem auto za 8hodín, a bezproblémov, len pri 520i je to na hranici s výkonom, ten plyn je cítiť..včera os siel nabenzíne citil som sa jak v inom aute, to tahalo ovela sviznejsie...hlavne nech ti dobre nasteluju vstreky...ked to pri podlahe bude cukat, a nepojde to dobre do vykonu, rovno im to tam nehaj tnech to nasteluju...