... všetko o BMW ...
Michal595 napísal:Si mi nepridal prilis optimizmu:)
Michal595 napísal:Michal celkom mi to nejde do hlavy, že dovozca má problém to zohnať a oni nie? Nevidí sa mi to, ale tak budiš no. Uvidíš sám ako to bude po prestavbe, tiež som tŕpol, či bude systém v aute pasovať, či to nebude robiť problémy a som rád, že všetko to dobre dopadlo a nemusím nič riešiť. Lebo to by bolo keby sa nejaký problém vyskytol by som si to zlízol od ženy, že ako som vyberal servis. Ale zatiaľ som rád, že aký systém som dal namontovaťNo obehol som par dielni...niektore som zrusil hned ze to na mna neposobilo nic moc...zostali v podstate 3 take co by som uvazoval...jedna ten vychod...ale ozaj z praktických dovodov to asi nie je dobr ynapad...potom pre BRC je dovozca sturovo, bol som a v pohode pani, jedine ze tam je menej pohodlna cesta , plus videli trochu problem v zohnani nadrze aku som chcel...vo zvolene vybavili nadrz este pocas môjho rozhodovania a plus referencie na nich boli ok aj pristup...a s BRC robia dlho tak snad vedia:)ale to zistime ked to tam bude a snad nebudem nasraty...:)
Michal595 napísal:Neviem ze ci problem ken mi stale opakovali ze teraz ta nadrz nie je a nevedia kedy atd a teda su s tym papierovscky dalsie tak sa im asi moc nechdelo len ja skm mechcel mensiu nadrz ani nahodou lebo to je blbost..uvidime jak dopadnem no lebo zase mi to prsuvaju na dalsi tyzden uz trti krat
Flaco napísal:No uprimne som prekvapeny z toho...na zaciatku super vsetko...neni ziadny problem rychlo zohnali nadrz...ale potom ma jednak upozornili ze moze sem tam vyhodit chybu co dovtedy nebolo/jedine kde to priznali hned bolo Sturovo/ reku dam do Zvolena ked tak hovoria ze s tym nemoze byt problem...ale teda uz aj oni povedali...ale ok berem...len teda povodne sme sa bavili ze minuly pondelok by sme to skusili stihnut...nepodarilo sa kedze sa davala ta nadrz doschvalit...ok tak ze tento pondelok co bol...to zase nic ze sa im to napratalo...ze ten pondelok co bude...a teraz zase ze ani ten lebo vela roboty a needia preco si ma vlastne nezapisali...a teda ze ten dalsi utorok...uprimne docela ma to znechutilo...nehovorim v zlom asi toho maju vela ale aby som cakal pomaly mesiac ked sme sa dohodli aj zalohu som poslal neviem no...rozmyslat dat to inde...mate skusenost niekto so sturovom????tak to je jasne, ze mensiu nadrz davat by nebolo spravnou volbou. Akoze prestavbu ti takto presuvaju? Aky dovod na to maju? Co ti povedali, ze preco to takto je, ze to presuvaju? Neviem ci by som do toho isiel ked cloveka takto natahuju, ale tak ty musis vediet ze aky mas pocit z toho. Podla mna by to malo byt tak, ze sa raz na niecom dohodnes a to plati, ale evidentne nie u kazdeho to tak funguje ako na to pozeram
Costa1 napísal:Netreba z narokov upustat :-) ja som neupustil a pozri uz mam dilemu vyriesenu a prestavbu za sebou. Ale kedze jazdim na LPG este len od februara tak este sa nechcem nejako moc vytesovat, aby potom nahodou nenastal problem. Ale zatial za cely marec, co som furt behat, lietal na aute tak som nepostrehol nic take za co by som mal svoje rozhodnutie lutovat akurat ze ta spotreba isla o nieco vyssie ale to som prestal riesit hned ako som prisiel na pumpu tankovat
Michal595 napísal:nuz no co ti poradim. Uvidis ako to nakoniec cele dopadne, ci tento termin, co mas ci vyjde alebo nie. Podla toho by som sa potom zariadil. Neviem si predstavit, ze by som taketo veci musel riesit, to potom clovek uz aj premysla, ci sa spravne rozhodol, co sa tyka plynu a aj samotneho systemu. Nastastie u mna vsetko prebehlo okej a s takymito problemami som sa v servise, kde mi LPG robili nestretol...Este by ma zaujimalo ako to je teda nakoniec s tou chybou? Chybu ohladom tej nadrze by to akoze mohlo vyhadzovat, ci aku chybu?No uprimne som prekvapeny z toho...na zaciatku super vsetko...neni ziadny problem rychlo zohnali nadrz...ale potom ma jednak upozornili ze moze sem tam vyhodit chybu co dovtedy nebolo/jedine kde to priznali hned bolo Sturovo/ reku dam do Zvolena ked tak hovoria ze s tym nemoze byt problem...ale teda uz aj oni povedali...ale ok berem...len teda povodne sme sa bavili ze minuly pondelok by sme to skusili stihnut...nepodarilo sa kedze sa davala ta nadrz doschvalit...ok tak ze tento pondelok co bol...to zase nic ze sa im to napratalo...ze ten pondelok co bude...a teraz zase ze ani ten lebo vela roboty a needia preco si ma vlastne nezapisali...a teda ze ten dalsi utorok...uprimne docela ma to znechutilo...nehovorim v zlom asi toho maju vela ale aby som cakal pomaly mesiac ked sme sa dohodli aj zalohu som poslal neviem no...rozmyslat dat to inde...mate skusenost niekto so sturovom????