... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Re: Vaše skúsenosti s LPG (v 5er)

Streda, 15. Marca 2017, 20:43

To je zlý nápad dávať si montovať LPG cez pol slovenska,po montáži máš záruku a ked niečo pôjde zle tak čo?Zase cez pol slovenska?
A také veci "inde na slovensku to tak dobre nespravia" :D to som počul 1000 krát
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Michal595
Auto: F10, E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 15. Marca 2017, 21:13

Gabo10 napísal:
To je zlý nápad dávať si montovať LPG cez pol slovenska,po montáži máš záruku a ked niečo pôjde zle tak čo?Zase cez pol slovenska?
A také veci "inde na slovensku to tak dobre nespravia" :D to som počul 1000 krát
No to je to v reale uvazujem ze behat ked je volaco 400 to mam jak do chorvatska:)ale zase je pravda ze je to jedine stredisko kde robili presne toto auto vsade inde len e53ky videli...to druhe co som povodne chcel je 100km coz je vyrazne blizsie samozrejme no...len je drahsi o par stoviek a presne toto auto nerobil...ale posobi seriozne muism uznat

Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 16. Marca 2017, 02:58

Ak myslíš Korejovce, tak áno, je tam odborník na splyňovnie V8, ale presne to, čo hovorí Gabo, dačo sa ti dojebe a pôjdeš dakam do Márie niekoľko sto km aby ti to spravili?
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Michal595

Štvrtok, 16. Marca 2017, 09:06

Hugino napísal:
Ak myslíš Korejovce, tak áno, je tam odborník na splyňovnie V8, ale presne to, čo hovorí Gabo, dačo sa ti dojebe a pôjdeš dakam do Márie niekoľko sto km aby ti to spravili?

Ano ano myslim Korejovce, pan sa mi po telefone pozdaval, najviac poznamka "to vam nikde dobre nezrobia":))Hovorim je aj cenovo o par sto eur lepsie, len neni pre mna uplne hlavne kritérium cena, skor sa zamyslam nad tym jak hovorit pani ze ked nieco tak ist 400km do servisu nieco alebo doladit neni bohvie co..tak teraz sa rozhodni:))

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 20. Marca 2017, 07:57

ked si fakt myslis ze na celom slovensku vedia montovat do tvojho motora poriadne LPG len na jednom mieste tak sa kludne prevazaj cez celu republiku kvoli montazi a nasledne aj kvoli kazdej prkotine co okolo toho bude, urcite musis mat nejaky specialny pozlateny motor ze to nikde nevedia dobre spravit, inak si to neviem vysvetlit ](*,)
ja som vyberal system a servis podla toho ze ktore som mal najblizsie, mal som servis 3km od bytu a montovali stag tak teraz mam stag, keby som byval inde tak by som mal mozno BRC, mozno elpigas alebo hocico, je mi to fuk, kazdy system funguje dobre ked je vsetko v poriadku a dobre sa nastavi (a pre dobre nastavenie netreba byt jadrovym fyzikom)

podaktori uz fakt robite z tej prerabky na LPG mexicku telenovelu
hlavne ze si ajfony kupujete bezhlavo za 8kil ale dat 1300 za LPG tak pol roka kecate okolo toho
(nemyslim priamo teba ale tak celkovo ked si precitam tuto temu)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Michal595

Pondelok, 20. Marca 2017, 10:04

Jasne suhlasim nie je to asi moc dobry napad dat to tak daleko....aby si spravne chapal...mne nejde o cenu, samozrejmee ked stoji rovnaka vec rozne tak samozrejme kazdy uprednosti lacnejsiu ...ale hovorim nie je pre mna cena rozhodujuca...pre mna je rozhodujuce aby to bolo spravene poriadne a nemal som s tym hlavu v smutku...preto som to aj tu riesil, nie preto aby mi niekto poradil kde to viem spravit najlacnejsie...keby chcem najlacnejsie supnem tam stag ktory mal stal 1300eur...

ViktorDDD:ked si fakt myslis ze na celom slovensku vedia montovat do tvojho motora poriadne LPG len na jednom mieste tak sa kludne prevazaj cez celu republiku kvoli montazi a nasledne aj kvoli kazdej prkotine co okolo toho bude, urcite musis mat nejaky specialny pozlateny motor ze to nikde nevedia dobre spravit, inak si to neviem vysvetlit ](*,)
ja som vyberal system a servis podla toho ze ktore som mal najblizsie, mal som servis 3km od bytu a montovali stag tak teraz mam stag, keby som byval inde tak by som mal mozno BRC, mozno elpigas alebo hocico, je mi to fuk, kazdy system funguje dobre ked je vsetko v poriadku a dobre sa nastavi (a pre dobre nastavenie netreba byt jadrovym fyzikom)

podaktori uz fakt robite z tej prerabky na LPG mexicku telenovelu
hlavne ze si ajfony kupujete bezhlavo za 8kil ale dat 1300 za LPG tak pol roka kecate okolo toho
(nemyslim priamo teba ale tak celkovo ked si precitam tuto temu)

zajox

Utorok, 21. Marca 2017, 08:26

Michal595 napísal:
Jasne suhlasim nie je to asi moc dobry napad dat to tak daleko....aby si spravne chapal...mne nejde o cenu, samozrejmee ked stoji rovnaka vec rozne tak samozrejme kazdy uprednosti lacnejsiu ...ale hovorim nie je pre mna cena rozhodujuca...pre mna je rozhodujuce aby to bolo spravene poriadne a nemal som s tym hlavu v smutku...preto som to aj tu riesil, nie preto aby mi niekto poradil kde to viem spravit najlacnejsie...keby chcem najlacnejsie supnem tam stag ktory mal stal 1300eur...

Michal tiez som chcel ist na zaciatku do stagu, pretoze presne ako pises sa mi podla ceny zdal ako najlepsia volba, ale potom sa mi otvorili oci. Ze tudy cesta asi nevedie a nemal by som stavat na tomto. Tak som zacal si pozerat drahsie systemy, kde to montuju, preco v podstate su drahsie a prisiel som k tartarini a pri tomto systeme som aj zostal. Dal som si ho namontovat a uz je to nieco okolo roka co fakcim na LPG a v poradku zatim vsetko. Je dolezite sa k tomu stavat presne tak ako si napisal. Nie riesit cenu, ale kvalitu systemu a taktiez aj montaze ak chces byt vo finale rad ze si do toho siel

Michal595

Utorok, 21. Marca 2017, 08:38

zajox napísal:
Michal tiez som chcel ist na zaciatku do stagu, pretoze presne ako pises sa mi podla ceny zdal ako najlepsia volba, ale potom sa mi otvorili oci. Ze tudy cesta asi nevedie a nemal by som stavat na tomto. Tak som zacal si pozerat drahsie systemy, kde to montuju, preco v podstate su drahsie a prisiel som k tartarini a pri tomto systeme som aj zostal. Dal som si ho namontovat a uz je to nieco okolo roka co fakcim na LPG a v poradku zatim vsetko. Je dolezite sa k tomu stavat presne tak ako si napisal. Nie riesit cenu, ale kvalitu systemu a taktiez aj montaze ak chces byt vo finale rad ze si do toho siel
Uvazujem tak ako pises...preto som presiel cez stag elpigaz k brc aj ked je z tohto najdrahsie...moje otazky skor tu smerovali jednak k skusenosti so znackou lpg ale predovsetkym kde montovat,lebo si myslim ze kazdy aj ked najdrahsi system ked sa nespravi dobre bude na hovno a bude slpat daleko horsie ako najlacnejsi ale dobre spraveny...

zajox

Utorok, 21. Marca 2017, 08:52

Michal595 napísal:
Uvazujem tak ako pises...preto som presiel cez stag elpigaz k brc aj ked je z tohto najdrahsie...moje otazky skor tu smerovali jednak k skusenosti so znackou lpg ale predovsetkym kde montovat,lebo si myslim ze kazdy aj ked najdrahsi system ked sa nespravi dobre bude na hovno a bude slpat daleko horsie ako najlacnejsi ale dobre spraveny...
Tak ak si sa rozhodol pre ten system co pises, tak tam ti ja moc pomoct neviem, pretoze mam skusenosti a inou znackou ako som ti uz pisal. Tam by som ti vedel helfnut ale tuto veru ani nie. To si nemusis len mysliet, to je proste tak, ze samotny system by mohol byt aj neviem aky skvely ale ked bude na nic namontovany, tak je to vies kde. Ono je potrebne vybrat aj kvalitny system aj kvalitny servis, kde to namontuju a najma aj ked nastane nejaky problem aby boli ochotni sa na to opat pozriet a vyriesit pripadny problem ak by nejaky nastal. To je podla mna tiez dolezite, aby pri nejakom probleme nezutekali ale aby sa snazili pomoct

Michal595

Utorok, 21. Marca 2017, 13:09

zajox napísal:
Tak ak si sa rozhodol pre ten system co pises, tak tam ti ja moc pomoct neviem, pretoze mam skusenosti a inou znackou ako som ti uz pisal. Tam by som ti vedel helfnut ale tuto veru ani nie. To si nemusis len mysliet, to je proste tak, ze samotny system by mohol byt aj neviem aky skvely ale ked bude na nic namontovany, tak je to vies kde. Ono je potrebne vybrat aj kvalitny system aj kvalitny servis, kde to namontuju a najma aj ked nastane nejaky problem aby boli ochotni sa na to opat pozriet a vyriesit pripadny problem ak by nejaky nastal. To je podla mna tiez dolezite, aby pri nejakom probleme nezutekali ale aby sa snazili pomoct
No ak sa mozem spytat ty si teda daval tantarini, a kde ti to montovali a do akého auta?Diky

maxim

Štvrtok, 23. Marca 2017, 10:32

Michal595 napísal:
No a maxim co odporucas?:)ja to studujem co sa da akurat tychto aut s tymto motorom neni uplne ze moc...nechcem ist ani ja cestou najlacnejsieho systemu len aby bol...ja chcem aby to slapalo super a ani som nevedel ze to mam...preto som ochotny priplatit napr za brc a aj tam som si dal nacenit radsej dva krat reduktor plus vacsiu nadrz si doplatim aj ked ju bude treba doschvalit...suhlasim ze radsej poriadne...jedine co mi neni jasne ze pri brc jeden ponuka s dvomi reduktormi ze kazdy ma 150kw cize spolu 300kw coz sa mi zda ok ale dvaja povedali ze by tam nedavali tieto slabsie dva ale dva najsilnejsie kde kazdy ma 240kw cize spolu 480kw coz sa mi zda predimenzovane..ale ze aby sa tie male netrapili...alebo teda dat jeden 240kw a pri max zatazi nastavit pristrek benzinu aby pomohol...co hovorite???
Nie je tych motorov moc, to mas pravdu. Ono bolo by vhodne si vybrat system a servis potom aj podla toho ako dlho je na trhu, tym padom kolko ma skusenosti, praxe, pretoze ako uz si aj sam pisal nie je to vsetko len o vybere systemu ale aj servisu. Lebo nespravna montaz moze narobit cloveku nenormalne patalie a vytiahnut aj pomerne dost penazi z vrecka a myslim, ze to by nechcel ani jeden z nas aby sa nam nieco take prihodilo. Nechcel by som po pravde kazdu chvilu chodit do servisu len kvoli tomu, ze treba toto a hento na systeme furt podotahovat a neviem co

Gabo10

Štvrtok, 23. Marca 2017, 10:53

maxim napísal:
Nechcel by som po pravde kazdu chvilu chodit do servisu len kvoli tomu, ze treba toto a hento na systeme furt podotahovat a neviem co
Amen :) presne kvôli tomuto som sa rozhodol môj systém po 60tisíc km vybrať z auta a chodiť radšej na benzíne
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car

maxim

Štvrtok, 23. Marca 2017, 11:00

Gabo10 napísal:
Amen :) presne kvôli tomuto som sa rozhodol môj systém po 60tisíc km vybrať z auta a chodiť radšej na benzíne
Tak nie je to sranda. Ked si vezmes, ze kolke peniaze pri prestavbe zaplatis, cakas ze vsetko bude v pohode nebudes musiet nic riesit, budes sa uz len vozit a setrit a teraz prides na to, ze zrejme nieco nie je v pohode. A musis zacat chodit do servisu na pravidelne dotahovanie a uvedomis si, ze vlastne ta to stoji cas a zaroven aj peniaze, tak to je cele zle. Hned ta prejde radost z toho, ze si siel do LPG najma kvoli setreniu :-k

Michal595

Štvrtok, 23. Marca 2017, 11:03

Gabo10 napísal:
Si mi nepridal prilis optimizmu:)

Gabo10

Štvrtok, 23. Marca 2017, 11:11

Naštastie ja som ten systém neplatil :D vdaka ex majiteľ :)
Predchádzajúci klubák tu mal príbeh,čo som čítal tak za posledných 30 tisíc km sa riešilo rozladovanie - on 3 krát,ja 4 krát + ja som menil vstrekovače za nové (180€) a ked mi chlap oznámil že aj reduktor nový treba (80€) tak som sa nato vykašlal a chodím na benzíne od januára

V preklade za 30 tisíc km (LPG systém je od montáže cca 58 tisíc) sa do servisu dalo niečo medzi 380-400€ + filtre,hadičky 40€

Možno som chytil len zlý systém/kus a niekomu to ide 150 tisíc km bez zásahu ale....
[E39 530iA] Daily car

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných