... všetko o BMW ...
Michal595 napísal:Sú takí ľudia to bez pochyby, ale tak my sme to riešili najmä skrz tie výhody, ktoré LPG má a ktoré dokáže poskytnúť a ako som ti písal aj na mňa príde a možno ešte aj do leta to stihnem, lebo ešte príde čas kedy mi vykríkne, že ona už šetrí a ja furt utrácam a tohto by som sa rád vyvarovalViktor robim si samozrejme prdel, ale poznam par ludi co by to manzelke supli aby jej "pomohli":))) Som ja zvedavy ze ako to bude s LPG, auto sa robi tak uvidíme ze ci sa zaradim k spokojnym zákazníkom alebo olutujem svoje rozhodnutie ist do toho...:)
kolorado napísal:Napisal som ti to, lebo priblizne viem, co budes riesit, ked uz budes mat potom a teda toto to nebude. Nevidim dovod naco by si sa niecim takymto mal trapit. Skor sa budes orientovat myslim na to ako spravne pouzivat LPG aby nedochadzalo k nejakym problemom ci uz zaschnutym vstrekovacom a podobnym veciam, kolko tankovat benzinu a tieto veci myslim, ze potom budu pre teba ovela dolezitejsie ako to kde je ako umiestnena rezerva a kde nadrzgabo tak to ma mrzi, ze som to nestihol aspon by som si to vedel presne predstavit, ze jak to je.
zajox tak to co budem po prestavbe riesit to je pre mna este stale len velkym otaznikom, kedze este to nemam cele premyslene a domyslene.
Teoreticky keby nastala nejaka nehoda alebo nieco take ako sa da zabranit tomu aby neunikol plyn z nadrze?
gajdoš napísal:Viem uplne presne ako sa citis ja som to riesil par mesiacov...podla toho co som cital na nete ked je to uplne zle spravene tak to poznas viac menej hned auto cuka na plyn, prepina sa plyn benzin, netaha, po starte sa dlho neprepina na plyn, smrad plynu atd.....ale to je asi uplne fuserina...ked je toto ok tak je nadej ze je to dobre spravene ale samozrejme ukaze az cas a par tisíc km ktore nabehas...podla coho viete zistit, ze ci auto ide dobre na plyn alebo niekde je problem? Je to len o tom, ci prepina na benzin alebo nie? Alebo mozu pocas jazdy aj vzniknut nejake ine problemy, ktore hovoria o tom, ze prestavba nebola spravne urobena? Zaujimalo by ma ako clovek vie prist na to, ci jeho rozhodnutie bolo spravne alebo ci by bolo lepsie do toho neist. Zvazujem takuto prestavbu ale nie som zbrusu presvedceny o vyhodach
gajdoš napísal:Nie je to dlhá doba. Avšak všetko záleží od toho aké trasy budeš jazdiť, či sa auto stihne prepnúť na plyn alebo nie. Nič viac za tým nehľadaj, logicky, keď sa nad tým zamyslíš, že aké trasy jazdíš teraz tak približne si to vieš predstaviť do budúcna. Ako dlho vydrží nádrž benzínu je otázne. U teba to môže byť úplne iné ako u kohokoľvek z nás. Ale podstatné je netankovať zbytočne plnú nádrž benzínu. Vždy je potrebné mať benzín natankovaný, ale brať plnú je zbytočné.toto je pre mna dobra sprava, vdaka za info. Takze to nie je nejaka dlha doba, ze by som aj to jazdenie na benzine mohol pocitit na penazenke. Asi sa neda odhadnut priblizne na ako dlho by mi vystacila nadrz benzinu pri takychto rozjazdoch, ze? To zrejme bude vsetko zavisle aj od toho ake trasy budem jazdit, ci sa stihne prepnut na plyn a podobne, co?