... všetko o BMW ...
luzer321 napísal:Dufam ze ma za tuto otazku neukamenujete ale musim sa opytat na aute mam letne pneu 235/45 R17 a disk je 8,5Jx17 ET 13 aspon tak je to na nom napisane a chcem sa opytat ci na ten isty disk obujem aj 255/40 R17 bez toho aby mi to vzadu drelo o blatnik alebo bez toho aby sa nic dojebabralo
ROKI49 napísal:Neblazni, na jar som robil geo, jazdil na 2,6-2,7 vzadu (viac fakt nie) a ta pneu sa derie uplne dokonale, rovnako v strede aj na kraji. Ono tie gumy netreba zase zbytocne prehustovat.
tomikadze napísal:inak roki ked pozeram na tvoje asi by som mal zacat robit nieco s lakom![]()
priorita je technicka stranka ale tak .... no...
ROKI49 napísal:
Ta foto je po komplet prelesteni, takze to posobi fakt spickovo, ale dlhodobo neudrzatelne, takze ziadne starosti
tomikadze napísal:di viktor za tip..presne to riesim ze co je v pecku...ci tlmice alebo silenty....
totiz mechy su dva druhy.... ja mam sportove mechy, teda kratsie, nizsie....ale predosly majitel kupoval nove pruziny a nedal sportove ale obyc teda vyssie..neviem o kolko lebo ja mam origo podvozok 227A... zatial som pruziny nemenil...takze mechy su asi, tipujem napumpovane viac nez by bolo vhodne aby dorovnali vyssi predok tak mozno aj to pridava na tvrdosti... len ked to dam vsetko dokopy co by som mal riesit tak neviem cim zacat