... všetko o BMW ...
EBOLA napísal:daj fotku
EBOLA napísal:kristaboha
ale ak nemas obe ruky lave tak sa s tym da pohrat. rozrezat tu redukciu, radio presunut na spodnu stranu, hore nechat tu zatvaraciu listu a na tuto redukciu na vrch privarit naspet spodnu lolovicu pricom prazdny plast ktory sa da na nete kupit tepelne vytvarovat a pod tou vyklapacou listou spravit skrytu priehradku
EBOLA napísal:Ako strajkuje?ja som obetoval za eonon 400 aj s clom a dph a nelutujem. super vecicka. len to blbe dsp furt strajkuje.
chalani mate pravdu. na spodku je malo placu, tam by sa vopchalo len jedno radio co som mal. alaska ci kera maria z metra. malo hrubku len 1/3 normalu ale bolo bez cd. len usb a microsd. stalo 45e a tak aj hralo
hessy napísal:No nvm ako tebe, ale mne to hra slusne. Urcite by som to nevyjebal z auta. Zvuk je super rozlozeny, bassuje to tiez paradne, takze nevidim dovod to neponechat. A nezabera to ziadne miesto v kufri, ked zoberieme do uvahy, ze by si doplnil nejaky obludny woofer, kt. zaberie polovicu toho miniaturneho kufra. Mozno slabsi clanok tej zostavy bude asi radio. Ebola si tiez nestazuje na DSP, co sa zvuku tyka, ci?vyjebane dsp.... neda sa to cele odjebat von a namiesto toho spravit novu hudbu alebo len vyuzit povodnu kablovacku novy zosik, radio .... aj tak to dsp hra za picu a az to ma robit taketo problemy