Nedeľa, 13. Apríla 2014, 20:08
ja som pred par dnami vyskusal cudnu vec. hudba uplne na nic v aute ako obvykle. avsak vsimol som si ze ked som sa naklonil dopredu tak tam bol zvuk dobry, basy setko. tak rozmyslam ze co to preco to je posunute to "centrum kde ma byt dobry zvuk" ze sak snad inzenyri v bmw vedia take veci spravit. zrodil sa mi napad v hlave ze vyskusat posunut fazu na basaku, ale teraz jak. no napad sa zrodil dalsi ze sak to normalne otocim.
a tu nastal ten zazrak. teraz je hudba o 100% lepsia (top hifi, radio biznis na kazety, zosik v kufri). cele to hra teraz dobre. teda nie dobre ale lepsie. do basaku vsak idu dva vstupy a dva vystupy neviem kam. preto som hned nazaciatku rozmyslal ze co to spravi ci to este bude hrat vobec ked to ide niekam. ale teraz to normalne hra na moje pocudovanie.
je tu vsak hacik. nevidel som nijaky zasah do kablov audiosustavy ale urcite tam bol minimalne raz predomnou domontovany basak. a nikto nevie do co sahal do zvuku a kablovacky na tak starom aute so 100 majitelmi. neviem to ani porovnat s inymi autami ci teraz je ten zvuk normalny a predtym bol posahany alebo predtym bol normalny a teraz je posahany (aj ked k lepsiemu)