... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
bmwtt.sk

tomikadze
Kraj: Bratislavský

Re: repro E39

Piatok, 21. Februára 2014, 08:30

EBOLA napísal:
skus si pozicat od niekoho ineho radio na chvilku a zapoj ho. ak to prestane tak je radio KO.

:mrgreen:

dik za radu ale toto sa udeje asi za 120 rokov kym sa ja budem natahovat s radiom.
Keby ta redukcia na 1din nebola taky psi grc uz tam mam alpine.
Dnes to hralo vcelku ok, otazka ci to nie je prehrievanim. robilo mi to radio na inom aute ale to sa vyplo zrazu
a toto len vypne predne repro

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Februára 2014, 08:47

prehrievanie asi nie. na punte je radio 2mm pod vrchnym plastom pristrojovky. panel sa cez leto neda udrzat v ruke a hrozi roztopenie CD. v e39 je radio optimalne umiestnena a nema ti ho co prehrievat. mozno odchadza koncovy zosilovaci stupen.
pozeram, ze tie redukcne ramiky su fakt strasny grc.

tomikadze

Piatok, 21. Februára 2014, 19:49

rozmyslam ze mozno nakoniec tam dam 1 dinove radio, nasiel som akotaky ramik ze mozno z toho budem grcat len prvy tyzden a potom oslepnem a uz mi to nebude vadit...

ale neyznam sa do toho ani tuk.... staci kupit ramik a normalne radio a len ho napojit alebo budem potrebovat nejake kable kupit k tomu???? chcel by som ten interface aby fungoval volant to viem ze kupit musim ale neviem ci staci len radio alebo aj nejaku kabelaz

EBOLA

Piatok, 21. Februára 2014, 22:57

potrebujes redukciu. bmw->iso stoji par evri (tusim do 10) a len to nacvaknes. pozor vsak na kable napajania a pamate. niekedy sa stane, ze radio nevypne po vytiahnuti kluca a ostane standby rezime a moze sa stat, ze po weekende nenastarujes. je dobre to premerat. uz som taky jeden problem riesil na 1din alpine.

tomikadze

Nedeľa, 9. Marca 2014, 18:47

EBOLA napísal:
potrebujes redukciu. bmw->iso stoji par evri (tusim do 10) a len to nacvaknes. pozor vsak na kable napajania a pamate. niekedy sa stane, ze radio nevypne po vytiahnuti kluca a ostane standby rezime a moze sa stat, ze po weekende nenastarujes. je dobre to premerat. uz som taky jeden problem riesil na 1din alpine.

potrebujem radu k tej redukcii... som total analfabet s tymto...
co vsetko potrebujem???

jasne ze ten vzgrcany ramik / netreba uz nic do toho dalsie??? drziak radia nejake tie kovove uchyty alebo tak???
redukcia... nieco som cital ze 40 pinove, potom ze si dat pozor na konektory ci su okruhle alebo ploche vraj od roku 2001...
Skratka potrebujem jak idiotovi vysvetlit co si mam vsetko okrem radia kupit aby to fachalo.
najlepsie mi poslat linky lebo ja som fakt uplne neznaly v tomto
moze byt toto????

http://www.fusion.sk/katalog/product/8957/
Dakujem :oops:

EBOLA

Nedeľa, 9. Marca 2014, 19:34

ano toto je iso redukcia predfl teda okruhle konektory. neviem ake mas ty. tu si mozes napriklad vybrat aj jeden aj druhy a je tam aj modul aby si mohol ovladat radio cez volant http://www.autokable.sk/autokable/eshop/4-1-BMW/0/1/row
su tam aj redukcne ramiky.

tomikadze

Nedeľa, 9. Marca 2014, 21:15

EBOLA napísal:
ano toto je iso redukcia predfl teda okruhle konektory. neviem ake mas ty. tu si mozes napriklad vybrat aj jeden aj druhy a je tam aj modul aby si mohol ovladat radio cez volant http://www.autokable.sk/autokable/eshop/4-1-BMW/0/1/row
su tam aj redukcne ramiky.

Dakujem!!!! Super. Dokonca ten.ramik.je.celkom.slusny....kokos ale.to ovladanie.z.volantu.je.pekna palka

EBOLA

Nedeľa, 9. Marca 2014, 21:27

to teda je. ak mas lacne radio tak je hadam aj draheia ako ono :-D
ja som to ovladanie volantu dostal k radiu. len skoda, ze som prisiel o informacie z mid panelu. inak planujes odstranit aj ten?

tomikadze

Nedeľa, 9. Marca 2014, 21:45

EBOLA napísal:
to teda je. ak mas lacne radio tak je hadam aj draheia ako ono :-D
ja som to ovladanie volantu dostal k radiu. len skoda, ze som prisiel o informacie z mid panelu. inak planujes odstranit aj ten?

Neviem co prrsne je midpanel... ja.mam.to.zakladne.radio.a.tam.nic okrem.stanice vypisane nie je...

EBOLA

Nedeľa, 9. Marca 2014, 21:57

ak tam nemas okrem stanic a casu nic tak to s kludnym svedomim posli do teplych krajin a mas pokoj. aspon to mas lahsie ako ja s poebanym DSP #-o
vybrat radio aj kazetak je jednoduche. to mas hotove za 5min. nacvaknutie iso koncovky tak 6s a nacvaknutie a uchytenje radia spolu s ramcekom mozno 3min. vseho vsudy ti to potrva tak dlho ako mne vyfajcit 2 cigarety. a ta iso redukcia je blbuvzdorna kedze sa neda nijak inak otocit ;-)

tomikadze

Sobota, 15. Marca 2014, 12:03

EBOLA napísal:
ak tam nemas okrem stanic a casu nic tak to s kludnym svedomim posli do teplych krajin a mas pokoj. aspon to mas lahsie ako ja s poebanym DSP #-o
vybrat radio aj kazetak je jednoduche. to mas hotove za 5min. nacvaknutie iso koncovky tak 6s a nacvaknutie a uchytenje radia spolu s ramcekom mozno 3min. vseho vsudy ti to potrva tak dlho ako mne vyfajcit 2 cigarety. a ta iso redukcia je blbuvzdorna kedze sa neda nijak inak otocit ;-)

pozeral som to dnes... vybral radio, nevyznam sa v tom samozrejme ale kable vyzeraju byt ok, nic tam nie je zhorene takze asi naozaj odchadza radio... inak je to becker ako tak pozeram. Takze asi predsalen kupim ten ramik a nieco normalne nech to hra...
inak ebola dik za ten link lebo ten ramik co je tam je celkom k svetu si myslim, hoci je drahy...

tomikadze

Nedeľa, 16. Marca 2014, 17:17

chalani pasne tam toto do otvoru bez nejakeho listovania okolo??????

http://autoradia.heureka.sk/alpine-cde- ... 166a1dd4bb

hessy

Nedeľa, 16. Marca 2014, 20:53

Chlapci, mam hifi s dsp. Daju sa tie dva woofre nahradit napriklad jednym poriadnym tak aby nezhorel ten zosik ? Pripadne nahradit tie repro (ak sa da) za nejaje vykonnejsie ? A opat aby sa zachoval org zosik ?

rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 17. Marca 2014, 00:51

tomikadze napísal:
chalani pasne tam toto do otvoru bez nejakeho listovania okolo??????

http://autoradia.heureka.sk/alpine-cde- ... 166a1dd4bb

urcite nie...aj na to su ramceky a ako bonus budes musiet este rezat do hadic od kurenia :lol:
bmw e39 530i "01

EBOLA

Pondelok, 17. Marca 2014, 00:59

hessy mam otazocku. pri dsp vsetci spomynate dva woofre no ja som nasiel len jeden nad baterkou. kde by sa mal nachadzat ten druhy?
a cisto teoreticky by to islo. lenze pokial viem ja tak je to hybridny zosilovac ktory ma ovladanie kazdeho repro zvlast. pokial niesu tie woofre napajene zo "spolocnych svoriek" tak vytiahnes signal len z jedneho. napojis na jeho miesto kvalitny woofer a hras. musi mat vsak rovnaky odpor a minimalne rovnaky vykon. ak su napajane ako keby z jednej svorky, cize na oba posiela rovnaky signal tak ten novy woofer mozes zapojit namiesto nich no znova musis dodrzat odpor (nevjem ci bmw nedimenzovalo svoju audio sustavu na 8 ohmov) ale vykonovo by to mal byt minimalne sucet ich dvoch.
no hovorim iba teoreticky ;-)

tomikadze:
ad1 o tom pochybujem.
ad2 to by si si takuto ohavu fakt dal do auta? ja kupit auto s tymto tak to vysmarim este pocas cesty domov z okna a radsej si tam dam original kazetak ;-)
Naposledy upravil/-a EBOLA v Pondelok, 17. Marca 2014, 01:04, upravené celkom 1 krát.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní