Takze napichol som to na INPA a vycital tuto zavadu:

- engine.jpg (27.54 KiB) 1345 zobrazení
Skusil som teda vymazat adaptacne hodnoty a tu zacali problemy. Ja blbec som ich vsetky vymazal pri beziacom motore
Po vymazani klapky klesli otacky a rozsvietilo sa EML. INPA vyhodila tuto chybu:

- engine2.jpg (31.1 KiB) 1345 zobrazení
Ked som ju vymazal, kontrolka zhasla a vsetko fungovalo. Tak si vravim fajn, idem sa previezt. Ked uz som bol v meste, tak som skocil do Tesca na nakup a to bola osudova chyba. Ked som potom nastartoval auto, rozsvietilo sa EML a emisie, co by nebolo az take hrozne, ale motor sa nedal vytocit. Pri zosliapnuti plynu, trebars aj na podlahu, otacky vysli na 1200 a potom padli spat na 800 a takto dokola, proste vyssie nesli, len sa to furt hupalo. Tak som siel domov cca. 2 hodiny, prakticky len na spojke, furt som ju vyslapaval a tak, rucicka tachometra sa ani nepohla, kedze som siel pomalsie ako chodci pri ceste. Fakt zazitok, hanba, hlavne ked som siel okolo zastavky plnej ludi a vsetci cumeli, co stvara ten jebo v bavoraku, co nevie jazdit?
Ked som sa dosuchtal domov, napichol som to na diag a znova ta ista zavada s tymi adaptaciami. Tak som ju vymazal a motor zas isiel v pohode. Stacilo ho ale len vypnut a znova nastartovat a zas tie problemy. Znova som vymazal adaptacie a furt to iste. Siel som sa previezt asi 30km, ci sa to nezlepsi, ci si nenacita nove hodnoty, ale nepomohlo, po dalsom nastartovani to robilo zas. A vtedy ma napadlo vymazat tie adaptacie pri vypnutom motore. Mal som notas so sebou, tak som to teda znova vsetko premazal pri vypnutom motore, nastartoval a hura, vsetko fungovalo. Tak som sa este povozil dalsich 50km a doma pred garazou znova nacital a pamat zavad cista. Zhasol, nastartoval a vsetko ide, ako ma...tak som zvedavy rano, ci to pojde a ci sa konecne umudri aj to skapinanie pri prvom nastartovani...