... všetko o BMW ...
MajcoBMW napísal:aj mnne to tak robilo ze zasvietila a potom zhasla
MajcoBMW napísal:ja mam tiez e34 a som to skusal a ked som pat krat naslapal tak mi zacala blikat ta kontrolka vstreku a blika stale az pokial nevypnem klucik to co znamena
xtreme napísal:hm.. s tou tryskou mam tiez problem.. musim ju vymenit.. mam uz aj nahradnu ale nemam to ako odsrobovat : D
modriblesk napísal:mne raz vyhadzoval chlapik v non-BMW servise vstreky, a na tento jeden mal upraveny klucik.
je to asi-priblizne-okolo-tusim velkost 34.
panko ma kupeny predlzeny "ORECH" na golu (bezne sa da kupit na objednavku za 10-20€ ). a do toho orecha vyrezal zboku "karbozrutkov" taky otvor ktorym sa da prestrcit konektor na tom kabliku, ale pritom zostal zachovany vrchny 4-hran na golu a aj spodna cast ktora pride na maticu.
je to proste "koumak". rad by som vedel cim to vyberaju v oribo serviseasi sa spytam kamosa
xtreme napísal:ja mam na to nadstavecrobil som u vojakov a jaksi mi prisla pod ruku..
je to 27.. super veci.. vsetky trysky som si menil sam, vratane riadiace a autko ide super
odkedy ho mam tak mi tak neslo.. som myslel ze je nacipovane alebo co..
BJS napísal:Diagnostika!!! Keď zhasne, neštartuj, ale skús päťkrát za sebou rýchlo stlačiť plynový pedál na podlahu. Keď raz zasvieti kontrolka, je sústava v poriadku. Aspoň na e34 je to tak.