ROKI49 napísal:no a potom su tu taki, ktori su podpriemerni v oboch oblastiach. Dokonca postradaju aj zmysel pre humor. Nechcem ukazovat prstom...
Tvoje obsirnejsie vnemy zahrnuju velmi obmedzeny vyklad typu, auto ide lepsie, je to citit, vsetkych davam dole atd atd......Okrem toho ty nikdy na svoj stroj casu nic negativne nepovies, takze z takych dojmov si nevezme clovek ani hovno.
roki neblazni prosim ta....
ved prave obsirnejsie vnemy kazdy kritizuje tu... ide o to ze ci uz chip alebo cokolvek som praveze opisal dost jasne v com ide auto lepsie, ako sa motor chova, ake mam z toho dojmy.... ale nikde som nepisal ze vsetkych davam dole. To bude asi tym co som pisal ze ak niekto sa snazi nieco tu obsirne popisat a ma to viac nez dva riadky tak uz to asi nik neprecita... napisal ak sa matne pamatam, ze sa nestrapnujem ked voci mne stoji napr 535d lebo na to nemam, alebo podobne auta... ale ze vacsinu aut vozoveho parku das dole aj bez chipu, nakolko vacsina vozoveho parku su 1,9tdi, 1,4tsi a podobne... ved ja uz fakt nechapem ako pisat...
Ja som totiz pokladal forum za priestor kde su rady ale tiez moznost sa podelit o dojmy napr ked niekto premysla o chipe....
Na margo mojho stroja casu som tu mal mnoho otazok na veci ktore sa mi nezdali... takze asi som riesil problemy... rada ziadna samozrejme len drysty....
Preto ako pisem, su tu technicky zdatni, ja nie, ja som len obyc uzivatel auta, ktory da opravit co treba, a podeli sa o dojmy po oprave, chipe, vymene atd....
Ibaze tu je to samy automechanik co zozral vsetky auta a mudruje.....
Takze preto jedine co sa osvedci je..... vstrek vymeneny uz netrase..... auto chipnute, ide lepsie.... tlmice vymenene nebucha....
A este jeden postreh, ked uz tu pisem, stazoval som sa na stiplavy smrad ako stara avia kedysi.....
rovnica nasledovna
stary vsrek von + novy vstrek dnu = smrad zmizol
Takze kazdy kto sa odteraz bude stazovat ze mu smrdi auto a ma vypaleny kat vysledok je vymenit vstrek a vypaleny kat nechat

ja mam dost velky zmysel pre humor len tak mimochodom...