Signálové káble su Dietz (4000Sk) a su 4 kanálové. Prepletane ako sa len dalo. Rozne vrstvy atd. Proste ak da niekto za kabel ktory ma 5m tolko penazi, asi uz bude naozaj dobry.
Napájanie:
1) Mal som- pozlátený adaptér na bat a poistkové puzdro 40A
2) Teraz kupim poistkové púzdro ANL
3) Káble. Robil som vo VW. Mam tie najhrubsie káble ake sa pouzivali na zvod z bat. Prierez ti neviem povedať, ale je to asi taky hruby kabel, ako ide z bat ten najhrubsi. (tu som si trosku pomohol a usetril)
4) Kapacitor tiez Dietz 1F
5) Reproduktor Hertz. Neviem uz presne oznacenie, ale ma priemer 30cm a 2x4ohmy. Sinus udavany 2x350W. jeho citlivost je nieco cez 100dB. Bednu som si robil sam. Typ Band-Pass. Ak ot ma byt subwoofer, tak jedine Band-Pass. Rozmeri som pouzil, ake udaval vyrobca a ked som to hodil so programu, sedelo to aj tam. Hrubky MDFky je 25mm. Mam problem to sam uniest. Vo vnutby vystlany ovčiou vlnou (zatial naj tlmiaci material).
6) ZOSIK Mal som - doma robeny
idem kupit: Bud to bude MAC AUDIO Fearles one. Da na 2 ohmy sinusoveho (teda realneho) vykonu 0,9kW. Hudobne okolo 1,5kW. Alebo Mac Audio Z4200 (veľmi slávny a ludmi chválený). To by bol 4kanál zapojený 2 kanáli do mostíka, takze by dal 2x500W.
Mozno dokupim este jeden na repraky v plate a vo dverach.
7) Reproduktory: 20cm pojdu do plata (asi bude treba zase nieco vrtat a rezat). Su to Hertze, Neviem us oznacenie, ale tie dva stali 7000Sk. Do dveri dam min 16ky. Takze to budem musiet urcite prerobit, lebo original su 13ky. Vysky mam tiez Hertze Ale tak isto uz neviem oznacenie, ale tia stali cca 4000SK. Ja osobne som zatazeny na vysky. Urcite bysy robia muziku, ale bez vysok to nie je nic. Ani jeden reprak nema sinusovy vykon pod 100W. Urcite su aj kvalitnejsie repro (dufam, ze sa tu nebudenme hadat co je lepsie) ale v tej cene som nepocul zatial nic hrat krajsie. No a vysky umiestnim do dveri, kde su aj origo vysky (nad fukarom na dverach pod sietkou)

Uvazoval som hodit repro aj do zadných dveri a samozrejme spolo s výškačmi.
9) Nech si kazdy mysli co chce, mne sa to radio paci a nevzdam sa ho.