... všetko o BMW ...
trunek napísal:a ak ti ide o SQ, tak super navrhnuty zvuk nepocujes skreslenie a hladina dB sa ti za bzt mala. Stale pridavas hlas a nakoniec puk a uz si hluchy. Cisty zvuk bez skreslenia. Zda sa ti ze to hra potichu ale skutocnost je ina. To je snaha kvalitneho audia.
trunek napísal:nechcel som tym robit reklamu a ani odsudzovat nejake konkretne znacky a nemyslel som to osobne (nech sa nikto nehneva, ale viem o com hovorim). Su iste znacky a vyrobky, ktore nikdy nedobehnu (ani sa len nepriblizia) k inym znackam a inym vyrobkom. Staci sledovat testy v autohifi a pochopite, co je vytaz testu a co je vzhodny nakup pomer cena/vykon
donie napísal:Za to repraky co su origoska v E39, to je zivy grc, nic horsie som asi nikdy nevidel a ani nepocul....
Auto paradne a origos repro, su uplne jak za 5 korun. V kazdom aute co som doteraz mal, boli lepsie ogig. repro ako v E39, to je uplna hrôza, ked som prvy krat pustil radio, skoro som odpadol....
Diablo napísal:jj, chápem, len veľa ľudí chce upgrad cez origoto hej, len sériová je už v aute a nemusíš za ňu platiť