Piatok, 14. Marca 2008, 18:22
Ja nehovorim, ze sony je extra trieda, nemam od nich nic, mal som jedno autoradio, ktore u mna vydrzalo asi mesiac, bol to otras....
len recenzie, co som cital na zosilovac co mam nehovorili nic zle, skorej by som povedal, ze bol dost vychvaleny, hovorim o nameranych hodnotach, nie o tom,ako to niekto pocuje,alebo nepocuje....
jasne, ze su ine znacky, ktore su uplne niekde inde ako sony, sony je uzivatelska lacna trieda, ale mp3ku v 320kbs a 124kbs rozpoznas aj na radiu za 5 korun, nemusis mat ani repraky hertz....origos cz je proste origos cd, ked sa to raz konvertne do mp3, kvalita ide dole.
a mat feliciu za 80 tisic a v nej hudbu za 80 tisic, ked nie za viac, tak to by som si musel nechat ruky nohy odseknut a dufam by ma moji kamosi lopatou po hlave pretiahli, keby som toto mal, ved to je blbost....
aj tak mam radsej zvuk motora, len chcem aby to aj pekne cisto hralo, nemusi bucat v kufri woffer a rezonovat znacka,aj tak to nahlas nepocuvam a rokov uz nemam tolko,aby som mlade suliny na zastavkach ohuroval....
ale inak ti davam za pravdu, jasne, ze sony je shit, keby som nebol žgrlos, mozno by som dal tych 30 tis do hudby,ale to najprv to auto musi stat za to...