... všetko o BMW ...
trunek napísal:´jedina monost je odpiojit konektor zo vstavaneho radia a napojit ho bna tvoje radio. Ale to ti potom nepojde zapnut ani vstavane. Neviem aky mas napr. BC. AK nemas, tak na vstavanom radiu mas max radio FM a AM. Inac ziadne udaj. V tom pripade je lepsie sa na toto vstavane radio vykaslat. Ale ak sam velky BC a chces si ho ponechat, tak ak si aspon trosku zrucny, budes musiet priviest napajanie (zlty, cerveny a cierny kabel) na tvoje radio a popritom musi ostat aj na vstavanom radiu. Takze to bude nieco ako rozbocka typu Y. No a repro kable budu musiet ist jednoznacne iba z noveho radia. Teda na koncovke od vstavaneho radia ich musis odpojit. Inak by si posielal vykon z tvojho radia do vstavaneho radia a to nie je dobry napad. Je podstatne ako to bude nakoniec vyzerat a ci mas aj velky BC (popripade posli foto interieru)
trunek napísal:mam presne tento interier (akurat cierne drevo). Ten isty BC. Takto by som radio urcite nedaval.
1. Ak casto pocuvas hlasno hudbu, tak sa ti dost hreje koncak na radiu. Ak ho das dole hlavou, zabranujes odvetravaniu tepleho vzduchu z chladica. Navrhnuty bol na horizontalny sposob. Je to dost podstatne, lebo uz len to, ze teply vzduch ide hore sposobuje rychlejsie prudenie vzduchu a lepsie chladenie. Jepsie sa teda nieco chladi vertilalne ako horizontalne (vid vsetky zosilnovace a mnoho dalsich prikladov). Vermi, zaoberal som sa navrhovanim chladicov (len amatersky, nezivil som sa tim) ale mam dost precitane a odskusane.
2. Vsetko to teplo by islo od radia. Sposobovalo by to mozno dalsie problemi. Mohli by sa zacat zahrievat dalsie súciastky v radiu viac. A to urcite neprospieva.
3. A nakoniec CD mechanika na to nie je usposobena. Na kazdej jame by ti to seklo. Ak by ti CD vobec nacitalo. Niektore radia aj udavaju skoln natocenia (napr 15° alebo max 30°). Z tohoto dovodu lacnejsie radia v skodovkach casto zle citali CDcka. Autoradio bolo skoro 45°uhly a to nie je dobre.
4. Ak sa do toho pustim, neboj urcite to budem dokumentovat.
1morok napísal:tú montáž poznám, tam dole nieje namontované komplet rádio ale iba ovládací panel. rádio ako také je namontované pod tým zatváracím deklom, tam kde je aj origo rádio.takže bude namotované v skoro horizontálnej polohe. je to dosť elegantné riešenie
trunek napísal:Pod tym panelom nie je vela miesta a radio tam nevijde ani omylom. V cera som to mal rozobrane. Uz mam nahodene radio a ostal aj povodny BC. Mam to aj postupne komplet nafotene. Takze zajtra (teda v nedelu) niekedy okolo 20:00 sem nahadzem fotky z tej montaze. Bola to robota tak na pol dna. Takze foto coming soon.