... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05
Kraj: Žilinský

Re: E39 touring vybíja bateriu

Piatok, 3. Februára 2012, 23:26

No navigaciu mam aj ja. MK3, 16:9 obrazovku. Aby bola sranda co najvacsia, dnes som nenastartoval. A to nie kvoli baterke , ale nafte :D . Ked sa dari tak sa dari. A ze vraj som nebol sam. Dokonca tu v Cadci zatvorili OMVku na par hodin, lebo im zamrzla nafta. Esteze som si ju aj ja natankoval :( . Lol.
ex E39 525D facelift
E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e

csuka530d
Autor témy
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Februára 2012, 13:33

Ahojte

no ako vydím k svokrovcom do cadce este dlho nepojdem. :D

k tomu novéme problému len tolko že si zle prečítal môj návod pretože skutočný odber môžeš namerat po 15 minutach od zamknutia auta ked ti elektronika takpovediac uspí ked zamknem auto po par minutách teda ked uspí navi mám aj ja 0,07 A ale po uspani 15 min odber krásne klesne na 0,01Ah

a to že 0,07 Ah nemôže vybiť baterku nieje pravda pretože mne 100 Ah baterku vymlátilo 0,01Ah za dva dni !!!a naj natom že aj druhu 100AH z druhehu BMW mi presne za 2 dni vybilo

a prave preto som si bol istý v tom že mi niečo bere z baterky a zacal som meranim a došiel som nato , že OBE baterky sú KO ale len v mojom aute v tranzite a traktore baterky 100% fungujú autoelektrikar taktiež premeral obe a su dobre no ak ich nahodim konec po 2 dnoch.

teraz je tam stara 66AH baterka , velka ako z mobilu :D a auto krásne funguje aj v tatrach :D

takže rada preteba nechaj auto uspať a zmeraj to po 15 minutach

daj vedieť a jednoznačne ak budeš mať 0.01 Ah tak je baterka aj ta druha zlá a pritom v inom aute bude fungovat

daj vedieť co a ako

Užívateľov profilový obrázok
czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Sobota, 4. Februára 2012, 18:54

Ja som ale nemal odber 0,07 A ale 0,7 A :D ale premerám to teda ešte raz ](*,)

csuka530d
Autor témy

Sobota, 4. Februára 2012, 19:59

jaj tak sorry no neva premeraj to tak ako som písal ,

inak odpoj vyhrievanie ostrekovačov čelného skla priamo na kapote rozpoj konektory , na niakej stranke som to nasiel niaké relatko mal v prdeli.

Driffter
Auto: 535d LCI

Streda, 16. Mája 2012, 17:03

Já mám podobné trápení s E91 330d. Vše bylo ok do doby než se namontovalo tažné zařízení od fy Vapol. Tažné bylo namontováno v odborném servise.
Po asi týdnu mi našlo nastartovat auto. Jezdím většinou dálky, takže mi to bylo docela divné. Tak jsem navštívil prodejnu akumy kde mi baterii dobili. Po pár dnech se vybití opět opakovalo. Tak jsem zajel do akumy zpět, jestli by mi nezkontrolovali odběr auta. Zjistilo se, že po vyndání pojistky od tažného odběr klesne na normu která nevybíjí baterii. Takže jsem myslel, že byla špatně namontováno tažné. Ve firmě vše zkontrolovali a vše je podle návodu výrobce Vapol. Takže následoval telefonát do Vapolu, kde mi mechanik potvrdil, že nejsem první co jim volá s problémem ohledně vybíjení baterie po zapojení jejich tažného na bmw, ale řešit to nebudou.
Nyní jsem v situaci, kdy se baterie vybíjí ikdyž je pojistka od tažného odpojena. To znamená, že pokud odemknu auto, musím ihned nastartovat. Pokud nechám tak minutu až dvě auto v přípravě před startem, už nenastartuji.
Takže teď musím nějak řešit reklamování tažného....
Toď můj příběh s vybíjením...

csuka530d
Autor témy

Piatok, 18. Mája 2012, 20:14

ty vole to je pruser .

to čo môže mať taký velký odber na konektore prívesného vozika :^o :^o ](*,) ](*,)

firma uzná že s tym maju problemy a nemienia to riešiť????? neexistuje

stačí velmi dobrý dopis s duplikátom na obchodnú inšpekciu a ver tomu že to začnú riešiť.

Driffter
Auto: 535d LCI

Sobota, 13. Októbra 2012, 10:59

csuka530d napísal:
ty vole to je pruser .

to čo môže mať taký velký odber na konektore prívesného vozika :^o :^o ](*,) ](*,)

firma uzná že s tym maju problemy a nemienia to riešiť????? neexistuje

stačí velmi dobrý dopis s duplikátom na obchodnú inšpekciu a ver tomu že to začnú riešiť.

Vidíš to mě ani nenapadlo, dám vědět jak jsem dopadl, díky :wink:

Naposledy oživil csuka530d - Sobota, 13. Októbra 2012, 10:59.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných