Štvrtok, 8. Decembra 2011, 22:10
Inac , ako si tu pisal, ze auto ma po uspati odber 0,37 A, a ze ti to vysleha baterku za 2 dni, tak to asi tazko. 0,37A x 48hod je "iba" cca 18 Ah, a to ti urcite ustoji hociaka baterka. ( je to vela, ale dva dni to urcite ustoji ). Mne sa ta moja sunka vyklepe tiez obcas. ( teda casto, ale iba v zime ). Ked odstavim auto, po par dnoch ho nenakopnem. Tiez upodozrievam jezka. Inak mne odisiel jezko ( povodny ) , ked som zapol "vyhrievanie" predneho skla, pustil vetrak naplno a uz sa nevypol. Smejd jeden. Kupil som novy v BMW Zilina, vymenil a po cca pol roku to iste . Ta ista situacia, ked som omylom zasa zapol tu softverovu srandu. Pre zmenu, jezko nesiel vobec. Kedze som stratil zarucak , nasledoval novy jezko. Po cca pol roku , opat rovnaka situacia. Opat mu siblo tak isto. Odpojil som ho , zapojil a siel. hajzel jeden. Po cca mesiaci sa zasa odporucal. V BMW Zilina mi povedali, ze mi ho v zaruke nevymenia, iba ak dojdem s autom, oni mi ho pozru a potom mozno vymenia . Jasne za 300 Eciek.
ex E39 525D facelift
E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e