ja si myslim ze ak ma niekto v E39 iba stereo, tak treba radsej kvalitne nainstalovat vacsie reproduktory do prednych dveri vratane tlmenia, je to zasah do interieru, lebo do origo otvoru sa nic vacsie nevojde, no urcite je to menej pracne ako dodatocna montaz tovarenskeho DSP, a za rovnake peniaze moze byt zvuk o vela lepsi ak to urobite kvalitne.
moje origo repraky hrali na svoj vek 14r. velmi dobre a cisto, ale iba ked boli potichu.
a kto ma Logic7 tak ten by si mal velmi dobre rozmysliet co tam namontuje.
vymenou 10cm stredobasu za ine 10cm repraky neziska takmer ziadny rozdiel pretoze uz tovarenska montaz je na velmi vysokej urovni.
vymenou vyskovych sa da dosiahnut o trochu vacsi rozdiel, lebo kazdy posluchac ma rad inu hudbu, niekto ma rad prezentne vysky, niekomu zalezi viac na basoch, niekto pocuva mp3 128kbps, a niekto iba originalne CD, kazdy mame ine naroky.
ale tu by som urcite nekupoval "MACKU VO VRECI" iba tak cez net. toto uz je kategoria cenova aj kvalitativna kde treba mat osobnu skusenost, alebo aspon precitat porovnavaci posluchovi test danych reprakov aby kupujuci vedel odhadnut na aku hudbu su tie repra vhodne a ci charakterom zvuku splnaju poziadavky kupujuceho.
toto uz nieje skoda 120 ktora bud vrieska na celu ulicu alebo je ticho
toto su uz vsetko veci za kopu prachov ktore hraju takmer dokonale, ale nieco je trochu "sladke" nieco je trochu viac "palive" a kazdy chce najst tu svoju chut.
clovek tu moze byt velmi lahko sklamany ked veci za 1000€ hraju podla neho na grc a niekto iny sa za rohom odbavi s toho zvuku.
2.5. upravene gram. chyby