... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Prispejem aj ja. Mám rovnakú kombináciu ako Roki, Kotúče Brembo Max a dosky Textar, brzdia dobre, platne sa ani moc nezjazdili, otec na tom ešte jazdil trocha agresívnejšie, ja nie, takže za mňa odporúčam túto kombináciu. Najazdeneé zatiaľ cca 30tis.
Ináč napríklad vzadu mám ešte pôvodné kotúče, najazdené 280tis., takže vzadu je to naozaj jedno, čo sa dá, tam to skoro vôbec nebrzdí. Ale bacha, trasenie môže spôsobovať aj zadok, zažil som si to na starej e34ke, kde som zadné kotúče vôbec nebral do úvahy až nakoniec to bolo spôsobené práve nimi.
ROKI49 napísal:Kup Meyle ked tak a mas klud, Zimmermanny, najma tie vrtane by ti boli na dve veci. Nevymyslaj zbytocne.
Inak ked kazdu takuto vec takto zdlhavo a tazkopadne riesis, stihas vobec spat? Lebo vsetko si potrebujes milion krat potvrdit, bud praktickejsi, popozeraj ine temy, ked tak pribehy, ze co tam ludia davaju, na co sa stazuju, co vyzdvihuju a aky taky nazor si spravis aj sam a podla financnych moznosti si vyberes. To len kamaratska rada ako usetrit cas![]()
Inak nafta na 10 000 rocne......ja ti neviem
ROKI49 napísal:No schvalne ake mas ceny na tie kotuce, skus....Pokial to nie je polsky shit a je to namontovane tak ako to ma byt, dobre to zabehnes a nejazdis jak hovado tak to vydrzi.