... všetko o BMW ...
BMW328i napísal:noo a takyto isty problem mam ja....a zhodou okolnosti mam kupene nove ATE powerdisc...ktore maju cca 6000 km...na naprave vsetko v poriadku, nove ulozenia tlmicov, 4 krat robena geometria, vyskusane zimne aj letne kolesa vyvazene...a kurva stalee trase uz mam nervy na to..takze kotuce zhodim este stastie, ze som stare odlozil a pekne dam tieto reklamovat a budem si pozadovat nove alebo si priplatim a kupim asi brembo dierkovane a keramicke platnicky k tomu..:)
m4x napísal:no ja som napokon objednal preds alen power disc s keramickym platnickami na e46
mnohi tu spominaju spojitost s tymi loziskami na e39
taktiez, zimmerman je fajn, ale je to skor iba drahsia imidzovka, funkcnost ziadna navyse oproti power discu + schvalne som sa nedavno pozeral na jedny zimmermany po niekolkych t km (neviem kolkych, nemal som to z kadial zistit) a ako som sa obaval, diery zasprajcovane sajrajtom, taktiez vnutro kotuca, vonok kotuca uz tiez nie pekny stav a toto veru nie je na spolahnutie
lubomt napísal:Este jedna rada odo mna - najdi si zmluvny servis ATE a ak tam mas znameho, dohodni sa s nimi, akoze Ti to nahadzovali oni. Lebo pokial to nenahadzoval takyto servis, dojde Ti zamietnutie. Dosedacie plochy museli byt riadne ocistene atd... Ja som to zreklamoval u inej znacky az na druhy raz
ROKI49 napísal:Znacky mozes pokombinovat, len tam nesmie byt daky shit. Tie Zimmermanny su nevrtane? Ak ano tak ber radsej Ate.
Rucna brzda pokial funguje a pakne nie su vydrate tak by som do toho nevrtal. Vobec to nie je pravidlo, ze sa to musi, obcas pomoze ked to clovek dosteluje ak ti to slabo brzdi. Ja som to chcel tiez menit, ale auto mi drzi aj v strmom kopci, i ked musim paku zadrbat hodne vysoko.