... všetko o BMW ...
BMWpositiv napísal:Napr. taky korado ma uz 350 000+ a ide mu to. Ja mam 233 a radenie je pekne sametove. Podla mna je to len o kuse a o tom ako sa k tomu clovek sprava.tak pri e39 sa riesi repas automatu priblizne pri 200.000km, urcite su vsak aj vynimky to je jasne
ROKI49 napísal:Napr. taky korado ma uz 350 000+ a ide mu to. Ja mam 233 a radenie je pekne sametove. Podla mna je to len o kuse a o tom ako sa k tomu clovek sprava.
BMWpositiv napísal:Len treba na to pozret aj tak, ze ty by si tam mal mat ZF, s ktorymi problemy neboli, kdezto my mame prevodovku, ktora nie je nadimenzovana ani na seriovy krutiaci moment. Takze palby dostava skor ta chrochtackapri chrochtakoch a spravnom servise to beriem, pri 540iA kde su pomerne vyssie otacky dostava prevodovka trosku ine palby, pokial medzikus nie je 80-rocny dochodca...
rancsodavid napísal:ttsimik.tu je aj na fore.vymena okolo 300e,ale ak prevodovka kope je to pred smrtou.pouzi HLADAT habadej tem tu je o aut.prevodovkach.
ROKI49 napísal:Napr. taky korado ma uz 350 000+ a ide mu to. Ja mam 233 a radenie je pekne sametove. Podla mna je to len o kuse a o tom ako sa k tomu clovek sprava.
korado napísal:
takmer 352t a stále ide... (klop na drevo)
auto sa kúpilo pri 249t km... prvú výmenu som robil pri 295t a druhú teraz pri 349t (cena aj s prácou a materiálom z BMW okolo 200€)
ak si z toho auta taký unesený a je tam veľmi dobrá cena tak to kúp, ale tie dve tisícky si preventívne odlož