... všetko o BMW ...
Pežot napísal:Pointu číslo jedna by som vyvrátil tankovaním kvalitného paliva
tomikadze napísal:nejde ani o to daco preratat... vifko je tutovka, jednoznacne najlepsie vysledky.
Kamos ma 330d,neveril mi, nakoniec kupil a sam mi volal ze nechape...
po tretej nadrzi spotreba dole a motor je udajne o dost tichsi a neklepe tak, ide hladsie.
Takze jednoznacne vypozoroval rozdiel.
Ja zas jednoznacne viem potvrdit ze pred vyse polrokom som mal minimalne jeden vstrek na vymenu.
Teraz su vsetky bez problemu. Tankujem len shell co sa tyka SR, ina
k co najviac rakusko a k tomu stale vif.
Vlastne vif zvysuje cetanove cislo, cisti, chrani a neviem co vsetko, treba vygooglit, je to akoby w power nitro, ibaze ked si preratam ze 0,5l letny vif vyde na 9 eur a leje sa do nadrze 80ml, vychadza to na cca 6 nadrzi. Takze vif na nadrz vychadza ze stoji 1,5 eura.
ked natankujem 70l obyc nafty 1,322/l zaplatim cca 92,54 eura, ak natankujem w power nitro za 1,6 zaplatim 112 eur, tazke rozdiel na nadrz obyc nafta versus nitro je 19,46 eura.
Taktiez je stale otaznik co to nitro obsahuje naozaj a ktora pumpa ako kvalitne nitro ponuka.... akokolvek verim uzavretej plechovke VIF nez slovenskemu w poweru a este viac stavu slovenskych pump...
Takze vysledok je jasny VIF
Samozrejme tu nikomu nic nevnucujem ale ja to mam odskusane ze to funguje
starynovy napísal:VIF funguje, mam to overene svojimi skusenostami, cisti vstrekovaciu sustavu a udrzuje je cistu