... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Ucelnejsie by ale bolo tankovat nafty bez biozlozky
starynovy napísal:Podla toho udajne nezavisleho testu zvysuje aj mazaciu schopnost nafty, a znizuje penivost, takze to tam lejem stale, 8€ na 350€ nafty ktoru to osetri nafty neriesim. Ucelnejsie by ale bolo tankovat nafty bez biozlozky, teda cim cirejsia tym lepsie, klasicka nafta je tej mrdky plna, to je dovod preco je zlta, a dobrotu to nerobi.
Pežot napísal:A ináč čo má tá diagnostika s tým, že bola v MMracing?
Pežot napísal:A keď sme už tak pritom ... SHELL má asi najväčší sajrajt na Slovensku ... toľko k tomu, že ju tankuješ![]()
VIFko mám vo firme, kto chce aditívum. V pohode ho u nás dostane. Ale, že by som si ho ja lial do auta ... to ma nejako moc nenapadne. Kolega ho testoval na ročnom aute. Prvý moment, wau a teraz keď tam nalial už asi tretiu plechovicu tak povedal, že to v podstate nemá žiadny dopad na nič. Ani spotrebu neznížilo, ani výkon nezvýšilo, ani nič ... len proste má pocit, že super, lejem to tam![]()
Test aditív mám k dispozícii a je plne nezávislý a vyšlo z toho VIF najlepšie - na zadnej stránke A4 reklama na VIF!![]()
![]()
![]()
Osobne si myslím, že trošku možno pomôže, ale tam to začína aj končí. Zvyšok už je v hlave zákazníka.
A ináč čo má tá diagnostika s tým, že bola v MMracing?
tomikadze napísal:ale teraz by sa do teba mal pusti msakac ze naval grafy a ci robis na ropnom vrte a sam vozis palivo do shell ze vies ze tam je najhorsia nafta
EBOLA napísal:No moment moment. Skus to podlozit dakymi nezavislimi laboratornymi testami, rokmi vyskumu atd.
EBOLA napísal:ale s vifkom, mozno s inym aditivom to je ako s WD40 na zhrdzavenu skrutku. novu ti z nej nespravi no moze pomoct odstranit bordel a trosku obnovit funkcnost. aj tak je vsak potrebne tu skrutku nakoniec vymenit.