... všetko o BMW ...
sineDko napísal:dsp nedesp tie repraky su vhodne do smecaku ked sa bavime o kvalitnej hudbe.
v skutocnosti je rozdiel iba v basoch vo dverach. vsetky ostatne repraky vratane basaku su identicke s hifi systemom
asfethan napísal:Tomikadze, ako vies ze si prave neuviedol ziadnu mierku lebo aj na karate mas tuzerov a tunerov. Pod tym wooferom co mam ja je na nete v eshope recenzia ze nehral dobre, ani ked ho napojil na zosik. Musi jebat nie?! Aktivny woofer jebnes na zosik.Cize ak to boli lepici daki ze toto musim mat, toto tam treba dat lebo aj on to ma a jemu to hralo paradne tak sa necudujem ze ostali prekvapeni.. Nehovorim ze to tak bolo, ale ako mierku by som to nedaval.
Dolezite je aby s hudbou bol spokojny posluchac, nema zmysel riesit ci sa to paci susedom, pokial teda neriesis hudbu preto aby si ohuril. Aj taki su ludia. Mi hovoril jeden
psycholog ze mal pacienta ktory sa stazoval ze si nemoze kupit luxusnu limuzinu (sedan) lebo je strasne mlady a ludia by si mysleli ze je sofer. Tak chodil na luxusnych coupeJa by som mu diagnostikoval poruchu "mampicizmu"